Follow:

027 Dhi…niiiiiiii, Ik schrok echt van!

Vandaag volgende deel van my jeugverhaaltje.
Tijdens schoolvakantie/weekendje ging ik soms met myn oude zus mee naar nek Ooh om daar te logeren. Misschien hadden myn ouders privacy nodig :blush: om met 2tjes leuke dingen te doen. Natuurlijk vond ik niet erg en leuk om samen met myn oude zus daar te gan spellen. Maar…

Juist vond myn oude zus niet leuk als ik achter haar meeging. Ze zei “Ga naar huis?! met onvriendelijke/kille stem en gezicht”. Ik ging meestal terug naar nek Ooh`s huis. Op haar terraas spelde ik meestal in eentje 🙁 (klinkt zielig he! maar dat was zo).

Nek Ooh heeft grote terras en meestal lieten de rijst op de terraas drogen in de zon. Ja.. nek Ooh had grote rijstveld, visvijver, best rijk genoeg toen die tijd.

Ik spelde lekker in eentje en toen Dhiiiiiiii….niiiiiiiiiiiiiiiiii! hoorde ik nek Ooh my naam hard roepen (nou eigenlijk schreuwen!) Ik schrok echt van en bang (bijna huilend). “Waarom deed je niet wegdoen die kippen? zei ze. Ja… ik wachtte niet op die rijst. Ik was op vakantie en graag spellen. De kippen zijn gek op rijst en eten ze.

Thuis vertelde ik aan myn vader hierover. Myn vader vond het echt niet leuk dat ze tegen mij deed. En myn vader besloot dat ik niet meer naar nek Ooh ging, behalve met myn ouders en myn oude zus. Sinds dit ging ik nooit meer samen met myn oude zus naar nek Ooh. Myn oude zus wel want nek Ooh love myn oude zus.

Op naar volgende deel

Share
Previous Post Next Post

You may also like