Follow:

10 jaar veel liefde en gelukkig

10 jaar….!

Eerlijk gezegd zijn wij vergeten wanneer precies (de datum, gelukkig allebei vergeten :D), maar we herinneren nog in dec 1999 dat hij voor de eerste keer op my wangen kuste. Het was in Yogyakarta. Ik heb wel op myn agenda opgeschreven maar helaas die agenda heb Ik weggegooien toen wij in Yogyakarta dec 2006 waren. De reden is dat ik geen plek meer om te bewaren (hij lag tijdje bij myn oude zus`s huis). Dus alle agendas heb ik weggegooien. De agenda zelf heb Ik zelf gemaakt van kassabonnen (toen).

Dus..dec 2009 zij wij 10 jaar samen…! Wat de tijd vliegt snel..zeg!
10 jaar vol met ups en een klein aantal downs, maar vooral 10 jaar vol van geluk en liefde voor elkaar. Arjo-ku…je bent mijn lieve man. Lieve Arjo-ku, ik hou heel veel van jou! :kiss: Myn lieve man, Aku cintamu sekali! :kiss:

FIJNE KERSTDAGEN!!

Share
Previous Post Next Post

You may also like