Aminus3

 photo 12sept2014DhDj_zps1afa8a5b.jpg

Advertenties


Sation 134 Midnight Blue & nail art “Spider”

Saturday, 16.Oct.10


Ik heb deze lakje bij Transdesign besteld ongeveer 3 weken geleden. Daar heb ik Opi Shrek mini, misa, sation en Amour lakjes besteld. Dit is my 1ste bestelling daar en vandaag ga ik Sation 134 Midnight Blue aan jullie showen.

Alle eerst wat ik zag dat deze lakje DBP free. Ik heb maar 1 van deze merk Sation besteld. Het is echt super mooi blauwe kleur “134”. Het dekt echt goed in 1 laagje maar ik doe meestal 2 laagjes voor mooi egale kleur. De structuur is erg fijn en de kwast is ook fijn niet te groot niet te klein. Het blijf redelijk goed 3 tot 4 dagen. Ik vind echt super mooi blauwe kleur (geweldig) en ben erg tevreden met de lakjes en ik wil more :D want het kost maar 1.39$ in 15ml. dat is geen geld voor goede lakje, alleen helaas de verzendkosten aan dure kant (door de gewicht)


Met Essence matte top coat Essence (in pink vinger) en Hema Matte top Coat (de rest van de nagels). Filmpje

Pluspunten :
– DBP free
– Mooi leur
– Goede dekking
– Lakt makkelijk
– Goedkoop prijs (1.39$ 15ml)

Mintpunt :
– Moeilijk te krijgen (online bestellen)

Oja Wil weten hoe ik spider maakt, laat mij weten in de comment ;) ?

pssssst ik heb grote bestelling bij Asos geshopt

Follow on Bloglovin

RSS 2.0 Feed dit bericht. Both comments and pings are currently closed. in Beauty & swatches, Lifestyle Tags: , , , , , , , ,14 reacties COMMENT? ↓


 1. Rinah says:

  Lijkt me een fijn lakje, super mooi gedaan je spider art. Lijkt wel een voorproefje van Halloween :hihi: . Heb ook het filmpje bekeken. De kleur is ook super!

 2. Josephine says:

  Wat leuk zeg, en ook helemaal leuk met de halloween nailart!

 3. Sharon says:

  Gaaf gedaan Dhini! :D

 4. Chayenne F says:

  Mooie kleur, en leuk gemaakt Dhini!

 5. Amber says:

  Leuk kleurtje en nail-art. Helemaal into Halloween. :hihi:

 6. Erg mooie kleur en wat heb je er weer creatief mee gedaan haha :D Leuk!

 7. Deb says:

  Prachtige kleur blauw zeg! Jammer dat je lang moest wachten, maar hij is t wachten wel waard denk ik. En je nailart vind ik fantastisch :loveit: ! Dit vraagt om een how to: yes yes yes :dance: !

 8. Femke says:

  Mooie kleur! Ik wil heeeel graag weten hoe je zo’n spin maakt! Erg knap zeg!

 9. Eline says:

  super mooi gedaan en een heel mooi kleurtje!

 10. Mariska says:

  Leuk gedaan die nailarts

 11. Tatjana says:

  Wat ontzettend mooi gedaan zeg! Wauw! :heart:

 12. Dhini says:

  Dank julllie wel voor jullie leuk comments :blowkiss2: