Follow:

2011 P365 : Week 30

Wakker worden van middagdutje werd Djess soms chagrijnig (gelukkig is niet vaak en mar fftje). Pa heeft fiets cadeau gekregen dus met Djess kan lekker fietsen als het mooi weer is en een paar dagen hebben ze lekker gefietst, het was nog niet warm genoeg dus samen capuchon aan 😀 zo vader zo zoon he! Eigenlijk houd Arjo niet zo van, alleen voor foto :pict: .

Djess kan zelf de melk uit de koelkast pakken en ook terugzetten. Ik doe wel op zijn bekertje in dan glek..glek…lekker opdrinken. Tshirt kado gekregen van tante Nelleke en fam. De rugtas kreeg van ABN Amro want Djess heeft nu eigen rekening :yes:


De zon scheen hierover heb ik geschreven. Lees terug maar ik heb een paar foto`s geschoten. De foto`s bewaar ik voor P365 vandaar.

Bij tante Nelleke`s huis want Eva haar dochter vierde haar verjaardag en Djess vond het leuk daar trampoline en met Boaz dieren samen voerden. Terug naar huis sliep Djess lekker in auto :slaap:

Heerlijk gewandeld in Rotterdam Alexanderium, toch zonde als niet wat meegenomen..mini geshopt bij Primak voor 1ste keer. Ik koop graag sieraden daar, kleren kan ik nog niet echt goede kunnen vinden. Misschien moet rustig rondsnuffelen. En leuk en gezellig Eva en Boaz Djess op bezoek. Samen naar Djess foto`s bekijken en Djess wijst naar dit oma..en dit opa…mama..papa..enzo met zijn geluidjes natuurlijk…ah….uh…zachte ooo paa..oomaa

Share
Previous Post Next Post

You may also like