Moestuin 728x90

Familie : Mijn vader ligt nu in ziekenhuis

Gisteren heb ik mijn moeder gebeld en ik heb met mijn moeder en ook mijn vader geklets. Mijn vader vertelde mij dat hij zijn lichaam vooral zijn buik niet lekker. Ik zei toen…Eet niet zware eten..gemalen eten is beter voor uw buik” Mijn vader antwoordde toen “Ja..ik doe ook” En niet pedes..pedes (pittige gerechten) eten.
Djess

En vanmiddag toen ik mijn laptop aanzette, las ik in mijn facebook prikboard. Mijn oude zus schreef dat ik mijn moeder snel moet bellen want onze vader ligt nu in ziekenhuis. Ik belde mijn moeder phone maar mijn oude zus heeft dat opgenomen want mijn moeder vergat haar mobiel/flexie meenam naar ziekenhuis. Dus ik vroeg mijn oude zus…hoe kan dat gebeuren….gisteren heb ik met mijn vader gesproken. Mijn oude zus vertelde dat mijn vader pittige gerechten heb gegeten die mijn moeder heeft meegenomen. De gerechten heeft mijn moeder van feest gekregen. In Indonesië is dit normaal als iemand een feest hebt, dan de gasten een box gerechten naar huis meenemen. Ja…Bapak…bapak…u weet toch dat niet goed is voor je lichaam. Eigenwijs!

Mijn oude zus vertelde me dat …Eigenlijk is mijn vader klaar om weg te gaan (snap wat ik bedoel, vorige jaar dacht mijn vader zelf) maar hij blijf leven want Hij wilt zo graag zijn derde dochter Dewi/Ewie even zien, in echt. Maar helaas kunnen wij onze zusje Ewie niet bereiken. Geen contact meer met ons, geen sms, telefoon, bericht, email enzo…Helemaal niks van haar gehoord. Mijn oude zus dacht dat als Bapak Ewie ziet, wilt graag met rust weggaan. Bapak denkt/zorg toch stiekem nog steeds hoe, waar enzo…zijn derde dochter Ewie…Eigenlijk niet alleen Bapak maar wij allemaal.

Mijn droom : Ik wil zo graag Bapak in leven zien. Snap je wat ik bedoel? Bezoek familie maar allemaal aanwezig.

Helaas is leven niet altijd vrolijk! Morgen ga ik weer mijn familie bellen.

Liefs, Dhini

Follow me31 Comments

 1. Jorien

  Oh arme Dhini, wat erg zeg. Hopelijk geeft God jou de mogelijkheid om je lieve vader nog in leven te mogen bezoeken. Ik zal dua voor je maken!

  (Oh en wat een prachtige foto van Djess, wat houdt hij vast?)
  Jorien´s last blog post ..WIP foto’s…? Alleen maar frustratie

 2. DalaLuz

  En ik ga voor je bidden dat je snel naar Indonesie kunt gaan om je vader te zien.

  1. Dhini (Post author)

   Heel erg bedankt..lief van je
   Ik wacht op miracle. Wie weet krijg ik kans om te krijgen.

 3. DalaLuz

  Heel veel sterkte Dhini en voor je hele familie :( Zo ontzettend moeilijk om zo ver van je ouders weg te zijn terwijl je het liefste zo op het vliegtuig zou willen stappen om ze in je armen te sluiten. Dat vind ik echt het allermoeilijkste van een internationaal huwelijk, dat dat gewoon niet altijd kan.

  En ik hoop dat je vader snel opknapt en het niets ernstigs blijkt te zijn, een maagzweer of zo, dat is gelukkig goed te behandelen met anti-biotica tegenwoordig. Pas geleden had mijn arme tante haar heup gebroken, maar het ziekenhuis in Indonesie wilde haar niet eens opereren voordat ze een hoop geld kregen, dus we hebben met de hele familie zoveel mogelijk geld bij elkaar verzameld en overgemaakt, ook voor haar revalidatie. Zo machteloos voel je je dan.

  Heel veel sterkte en knuffels Dhini!

  1. Dhini (Post author)

   Dank je wel! Ja…wij moeten eerst geld storen dan kan behandeld worden. Irritant systeem in Indonesië. Ik ben ook voorbereiden als mijn familie nodig dan kan ik mijn spaargeld naar hun sturen. Hopelijk blijft mijn vader niet lang in ziekenhuis want het kost niet alleen geld maar geestelijk en lichamelijk voor mijn moeder, mijn oude zus en haar man.

 4. Joyce

  Lieve Dhini, veel sterkte met alles en ook het gemis van familie valt niet mee!! Hele dikke knuffel voor jou en familie.

 5. Josephine

  Awwwh heel veel sterkte lieve Dhini <3 Maar ik heb dan denk ik iets gemist, waar is jouw 3e zusje ewie dan? En je kunt nog altijd naar Indonesië, als je genoeg geld gaat sparen vanaf nu! Misschien kun je zelfs voor goedkope tickets kijken (dus niet tijdens vakantie maar tijdens normale werk/schoolweek) :)
  Josephine´s last blog post ..Piano: ik heb spijt en het gaat niet altijd even goed…

  1. Dhini (Post author)

   Dank je wel! Wij weten niet waar mijn zusje is? Hierover heb ik ooit geschreven. Link heb ik in artikel toegevoegd als je wilt weten maar dat is niet verplicht ;) om te lezen hoor!

   Graag wil ik eigenlijk vliegen niet omdat een van mijn familie ziek is maar ja..mijn vader is oud dus zijn gezondheid is niet meer zo goed.

 6. Pauline

  Wat erg Dhini :( Ik kan me voorstellen dat jullie allemaal erg geschrokken zijn! Heel veel beterschap voor je vader en sterkte voor jullie :heart:
  Pauline´s last blog post ..Sinterklaascadeaus!

  1. Dhini (Post author)

   ja..eergisteren heb ik nog met mijn vader in de telefoon gesproken. Dank je wel

 7. Nicole

  Lieve Dhini, wat vreselijk nieuws! Ik wens je veel sterkte en ik hoop dat alles goed afloopt! *knuffel*
  Nicole´s last blog post ..Catrice – Big City life

  1. Dhini (Post author)

   Wij hopen ook! Dank je wel

 8. Rinah

  Wat een ellende allemaal. Een nieuwe start in jullie huis en nu dit opeens. Ik zag je tweet al voorbij komen hierover. Ik wens je jou en je fam. heel veel sterkte. *Knuffel* X
  Rinah´s last blog post ..Personal: Jazzy in BRAND (bier)

  1. Dhini (Post author)

   Ja…erg he! Dank je wel

 9. Deb

  Och meisje, wat een verdrietig nieuws. Ik vind het heel erg voor jullie. Ik wens je heel veel sterkte en beterschap aan je vader. Ik hoop dat alles goed zal komen.ps en wat een fantastisch mooie foto van Djess. Dikke X!
  Deb´s last blog post ..Sephora Oh my chérie giveaway

  1. Dhini (Post author)

   Ja.. altijd is er wat he in het leven. Dank je wel!

 10. petra

  Ik wens je heel veel sterkte meid, en ik hoop dat alles toch nog goed mag komen!!
  Dikke knuffel! xxx
  petra´s last blog post ..Le Petit Marseillais Extra Doux Olijfmelk en Witte Perzik & Nectarine

  1. Dhini (Post author)

   Dank je wel Petra!

 11. xx_Patries_xx

  wat heftig zeg :( heel veel sterkte! ik hoop dat jullie haar nog vinden!
  xx_Patries_xx´s last blog post ..NOTD #01 Catrice

  1. Dhini (Post author)

   Dank je wel! Het is lastig om haar te zoeken. Wij weten niet waar!

 12. Danice

  Wat een ontzettend naar nieuws Dhini. Ik hoop voor jullie dat Ewie nog te vinden is. Is er een mogelijkheid om naar Indonesië te vliegen?
  Danice´s last blog post ..Shop For Friends: Helly Kitty en Sanrio online en in Rotterdam

  1. Dhini (Post author)

   Ja..als er veel money is! Graag willen wij morgen vliegen

 13. Yak Man

  aawh, ik zag het al op je twitter. ik hoop dat hij nog wel even blijft! Ze moeten gewoon geen pittige gerechten meer geven ;o. Ik hoop dat ze Ewie nog kunnen vinden, jammer dat je daarmee geen contact mee hebt! echt zo zonder.
  Ik hoop dat je nog een keer naar Indonesië kan zodat je je vader nog levend kan zien!

  Sterkte Dhini!
  Yak Man´s last blog post ..Christmas Wishlist ~

  1. Dhini (Post author)

   Ja..ik hoop ook! Je snap wat ik bedoel. Dank je wel

 14. femketje

  heel veel sterkte dhini! <3

  1. Dhini (Post author)

   Dank je wel Femke!

 15. charile

  Heel veel sterkte!
  charile´s last blog post ..Inspiration #2: Winter

  1. Dhini (Post author)

   Dank je wel!

   1. charile

    Het vraagteken moest er trouwens niet achter :) Mijn toetsenbord deed denk ik een beetje vreemd ?
    charile´s last blog post ..Inspiration #2: Winter

    1. charile

     oh ik zie het al, sorry voor nog een reactie maar ik had een hartje gedaan, maar die doet het niet :)
     xx
     charile´s last blog post ..Inspiration #2: Winter

     1. Dhini (Post author)

      Geeft niet hoor. Ja…de hartje symbool werkt niet bij mij. Ik heb ook ooit geprobeerd. Ik ga aanpassen voor je

Comments are closed.