Aminus3

 photo 12sept2014DhDj_zps1afa8a5b.jpg

Advertenties


Tip : Xenos Sieradenkast met spiegel

Thursday, 26.Apr.12


Zoek je Sieraden opbergen maar dan soort kast. Zoals ik heb nu is er mini versie bij Xenos. Ik vind het erg leuk en vooral is er ook spiegeltje. Misschien is dit tip voor jullie.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0 Feed dit bericht. Both comments and pings are currently closed. in Outfits & Fashion Tags: , ,17 reacties COMMENT? ↓


 1. Miranda says:

  wat een leuke tip;D
  Miranda´s last blog post ..Review: kruidvat make-up remover

  • Life says:

   WAARSCHUWING!!Ziet er wel leuk uit inderdaad. Ik heb div. meubels van xenos gekocht. De meubels worden met gassen erin naar Nederland vervoerd. Ik heb er div op mijn slaapkamer gehad en heb ademhalingsproblemen. Het traject met m’n huisarts/ziekenhuis ga in nu in en tevens naar Xenos. Dus bij deze; het zijn leuke prijzen die xenos biedt, ten koste van! Bewezen is dat het door hun meubels komt, verkeerde verf, verkeerde lak, verkeerde gassen waarmee het vervoerd wordt! Bij deze naar iedereen, betaal wat meer, dan weet je ook dat het niet ten koste van je gezondheid gaat! Xenos dammmmmed bedantk!

   • Dhini says:

    Oja? Dat wist ik niet maar weet je het zeker en hoe kom je aan de informatie dat het door Xenos meubels komen?

 2. Charile says:

  Ziet er leuk uit!
  Charile´s last blog post ..Boekreview: Judas – Heleen Vreeswijk

 3. Nicole says:

  Wat een leuk schattig kastje.
  Nicole´s last blog post ..HAPPY things!

 4. layla says:

  ik had hem gezien in de magazine… heel leuk maar heb nu een hele mooie sieraden doos
  layla´s last blog post ..Inhoud Glossybox maand April

 5. Vera says:

  Ik heb niet zoveel sieraden, maar het is een leuke tip :)
  Vera´s last blog post ..Models Own Beetle Juice Purple Blue

 6. sisier says:

  Hij is inderdaad heel leuk :)
  sisier´s last blog post ..Win een notitieboekje, Iphone hoesje of sleutelhanger van Leerenzo.com

 7. Deniseee says:

  Ik heb hem zien staan bij de Xenos, hij is echt leuk! Alleen ik heb hem niet nodig..
  Deniseee´s last blog post ..Testing: Budget vs. Luxe – Kruidvat bodyfruit Body Lotion Cranberry & Pomegranate

 8. Fragrances says:

  Oehhhhh echt leuk! Thanks voor de tip.
  Fragrances´s last blog post ..Cupcakes van A Cup of Cake

 9. Mariel says:

  Ik vind hem zooo leuk! Denk dat ik hem ga kopen :)
  Mariel´s last blog post ..Nieuw, het Nagelwoordenboek!

 10. Mariska says:

  Ik zag het ook al in het krantje staan ja! Erg leuk, maar twijfel nog heel erg of ik hem ook zal kopen.
  Mariska´s last blog post ..Swatch: Essence – 66 Shiny Godness

 11. lelie says:

  Ik heb de spiegelkast ook, de grote versie. Maar de indeling is niet echt uigebreid. Het staat wel leuk, maar met een slechte afwerking en kwaliteit. Is ook te laag en als je ‘m dan schuin zet op de standaard vallen de sieraden die erin kunnen eruit. Als je een echte sieraden freak bent, raad ik je deze xenos kast af!

 12. Saskia says:

  Ik heb overwogen de sieradenkast te kopen totdat ik werd getipt om ook even te kijken op sieradenkast.nl. Zij hebben onwijs veel keuze en een betere kwaliteit. De kast van Xenos is daarbij ook heel laag. Het is een leuk kastje voor kleine meisjes maar niet voor mij.
  Groeten Saskia

  • Dhini says:

   Woow..ze hebben mooi en groot sieradenkasten inderdaad maar de prijzen zijn ook woow..duur. Helaas kan ik niet betalen. Leuk voor jou dat je die hebt.

  • Noortje says:

   Ik heb ook op de site van sieradenkast.nl gekeken en gekocht. Vorige week kreeg ik mijn sieradenkast en deze is echt whoooohhh! En eigenlijk dan niet zo duur als je naar de kwaliteit en inrichting kijkt. Een spijkerbroek bij de Wibra is ook 15 euro, maar een Diesel niet! Ik had geld voor mijn verjaardag gevraagd en zo kon ik deze kopen. So….lucky me!

   • Dhini says:

    woow…wat super lucky you :dance: . Ik ben erg blij mee meid. Als ik miljonair ben, ga ik ook kopen :D Eerlijk heb ik dure smaak maar ik moet naar mij reality kijken en eerlijk kan ik niet op dit moment dure dingen kopen, hoewel droom ik wel :yes: