Follow:

2B Cosmetics – Holy Glow

 photo 20152BCosmeticsGlow1a_zpsqpbtuvt2.jpg
Glitters, bling bling, glow en sparkle voor komende dagen. 2B Cosmetics komt met aantal nieuw producten “Holy Glow” voor komende feestdagen. Vandaag review en swatches ik ze allemaal hier in dit artikel. Zijn jullie klaar voor


 photo 20152BCosmeticsGlow1aba_zpsdfno08ja.jpg
2B Cosmetics – Nude Foundation 03 Sunny Tan
Ik ga beginnen met een Nude foundation in Sunny Tan 03. De verpakking is simpel met rood wit tekst erop. De foundation zit in transparant hard plastic flesje met een handig pompsysteem en clear dop erop. De foundation biedt van een natuurlijk look. De formule is heel fijn en je kunt de foundation makkelijk gelijkmatig aanbrengen en de dekking is goed, zonder strepen. De foundation heeft een heel subtiele shimmers finisch daardoor zie glow effect op je gezicht en voor feestdagen is natuurlijk prima. Maar als je de shimmers too much vindt, kunt je altijd je gezicht met matte poeder aanbrengen.

 photo 20152BCosmeticsGlow1abb_zpsd9j9qydi.jpg

 photo 20152BCosmeticsGlow1abbb_zps3dtbbjuc.jpg
De foundation bevat lychee -extract en geen paraben. Ik verwacht het niet dat de kleur precies de goede kleur voor mijn huid is en ik ben er echt super blij mee. Je hebt maar een beetje nodig om je hele gezicht te bedekken en voelt niet zwaar aan. 2B Cosmetics – Nude Foundation zijn er in drie kleuren verkrijgbaar “Sand | Peach | Sunny Tan”. Het kost €8,95 (30gr) per stuk.

 photo 20152BCosmeticsGlow1ac_zpsa7ruynzs.jpg
2B Cosmetics – Eyebrow Gel – Dark Brown
Ik wist meteen dat ik blij zou zijn door de kleur “Dark Brown” van deze eyebrow gel. De verpakking is simpel en handig formaat om overal mee te nemen.

 photo 20152BCosmeticsGlow1acc_zps5krdlg2z.jpg
De eyebrow gel heeft mini borsteltje maar fijn en nauwkeurig kan worden aangebracht. Mijn wenkbrauwen zien er voller uit en dikke wenkbrauwen komen beter uit. Daarnaast houdt de eyebrow gel de hele dag op de huid en op de wenkbrauwen blijven zitten.

 photo 20152BCosmeticsGlow1accc_zps9qsz7j9k.jpg
Deze eyebrow gel fixeert mijn wenkbrauwen en houdt ze de hele dag in vorm. 2B Cosmetics – Eyebrow Gel is er in twee kleuren verkrijgbaar “Light | Dark Brown”. Het kost €3,95 per stuk.

 photo 20152BCosmeticsGlow1ad_zpsrjbpjttl.jpg
2B Cosmetics – Eye shadow Brightener 02 Beige Nacre
In zwart en clear dopje zit de oogschaduw Brightener. Met een handig draaisysteem dan heb je geen puntslijper nodig.

 photo 20152BCosmeticsGlow1add_zpsfcqsa1cm.jpg
De oogschaduw is zacht en heeft een subtiele shimmers. Het brengt en blende makkelijk aan. Ook breng ik hem als highlighter onder mijn gevormde wenkbrauwen. Daarnaast houdt de oogschaduw brightener de hele dag op de huid. De oogshaduw bevat vitamin C en E. 2B Cosmetics – Eye Brightener is er in twee kleuren verkrijgbaar “White | Beige Nacre”. Het kost per stuk €4,50

 photo 20152BCosmeticsGlow1ae_zpsvalpyycm.jpg
2B Cosmetics – Boost & Define Black Edition Mascara
Met opvallende metallic parse en zwart verpakking. Bekende 2B Cosmetics mascara verpakking.

 photo 20152BCosmeticsGlow1aee_zpshum8n81i.jpg
De mascara heeft een half lang kort borsteltje en op de top zie je een klein ronde borstelt. Apart vorm borsteltje! De mini ronde borstel zorgt ervoor alle wimpers bereikt worden.

 photo 20152BCosmeticsGlow1aeee_zps5iajnqed.jpg
De borstel fijn en gemakkelijk in gebruik. De mascara geeft mijn wimper lang, spreiding van de wimpers, niet te dik of klonterig als je niet meerder laagjes aanbrengen. De mascara blijft goed lang zitten. 2B Cosmetics – Boost & Define Black Edition Mascara kost €5,95

 photo 20152BCosmeticsGlow1af_zpsxtwf3pws.jpg
2B Cosmetics – Highlighter 01 Silver
Helaas komt het met gebroken highlighter hoewel de product goed ingepakt met bubble plastic warp. Toch wil ik hem showen.

 photo 20152BCosmeticsGlow1aff_zpsftcl9s1x.jpg
Fijn klikbaar systeem kan je makkelijk de highlighter openen. De kleur lijkt op de oogschaduw hier boven. Op mijn arm geeft de highlighter prachtig subtiele shimmers. Op mijn gezicht vind ik de kleur te wit en de shimmers is goed aanwezig. 2B Cosmetics – Highlighter is er in twee kleuren “Goud | Zilver”. Het kost €4,95

 photo 20152BCosmeticsGlow1ah_zpssfolnoqf.jpg
2B Cosmetics – Metal Effect nailpolish
De nagellakjes zitten in glimmend/spiegeltje vierkant flesje, ook de dopje. Heel leuk! Ik was erg nieuwsgierig van.

 photo 20152BCosmeticsGlow1ah61_zpsgsdv8tnb.jpg
061 Silver
De nagellak geeft goed dekking met twee laagjes. Deze kleur denk ik aan spiegel nagellak die ik ooit gezien. Het lakt niet zo fijn en daardoor hier daar streperig. Op de foto bracht ik zonder top coat

 photo 20152BCosmeticsGlow1ah63_zpszcws58rd.jpg
063 Chopper
Op de foto heb ik twee lagen gedaan maar voor goed dekking drie lagen nodig. Ook zonder topcoat en de kleur is meer naar goud kleurtje, vind ik.

 photo 20152BCosmeticsGlow1ah66_zpszl1fcbxu.jpg
066 Pastel Blue
Ook deze nagellak geeft goed dekking met twee lagen en zonder top coat.

Tijdens aanbrengen zag ik alle nagellak strepen. Na de nagellak droogt, zie ik de strepen niet meer aanwezig, wel hier en daar zie je dunne resultaat, vooral chopper en pastel blue kleurtje. En vergeet niet dat je ze echt goed schudden.

 photo 20152BCosmeticsGlow1ai_zpsevvyli1k.jpg
Ook top coat van gel-like, matt tot glitters zijn voor feestelijk welkom.

 photo 20152BCosmeticsGlow1aii_zpstksksmcg.jpg
Op middle vinger heb ik met top coat glitters, Op ring vinger heb ik gel-like en pink heb ik top coat maat aangebracht. Zoals je kunt zien. Op Chopper en pastel blue kleur wordt de kleur donkerder dan de origineel (zie foto op Chopper 63 en 66 Pastl blue). De glitter top coat geeft goed glitters met twee laagjes. De Matt top coat zie je weinig matt effect.

De formule van top coat is dik daar door lastig aanbrengen. Top coat matt is ook dezelfde en maakt de gekleurde nagels streperig. De glitter top coat is fijn. Alle top coat heeft breed kwastje, niet zo fijn voor mijn kleine nagels. De top coat kost €2,99 per stuk

 photo 20152BCosmeticsGlow1ag_zpskl6kgrfv.jpg
2B Cosmetics – Body Tattoos
Alle laatste van 2B Cosmetics Holy Glow is een Body Tattoos. De achterkant van het velletje vind je wat informatie. In een velletje zijn er maar liefs vijf metallic designs. Je kunt ze op je zichtbaar plekje van je lichaam plakken bijvoorbeel op je gezicht, schouders als je mouwloos kleren aan hebt. Super leuk en extra feestelijk geven van je outfit. Je kunt de tattoos mekkellijk verwijderen met baby olie, body lotion of met alcohol. Let wel op als je sensitieve huidskin, plak je beter niet deze body tattoos. 2B Cosmetics Temporary Body Tattoo zijn in vier metallic designs beschikbaar. Het kost €3,95 per velletje.

Wat ik mis van 2B Cosmetics Holy Glow is blush en lipsticks. En mijn favoriete uit deze collectie zijn de foundation, eyebrow gel, zilver nagellak, mascara en eyeshadow brightener.

Ingredienten van alle 2B Cosmetics producten vind je hier

2B make-up producten zijn verkrijgbaar in Belgie bij Kruidvat, DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B webshop makeuptouch.eu en 2B.eu

Welke product(en) spreek je meeste aan?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like