Follow:

2B Cosmetics : Mascara, eyeliner en blush

 photo 2016-2Bmakeup1a_zpsvqd8hqbe.jpg
Naast nails producten hier, hier en hier heeft 2B Cosmetics de nieuwe make-up producten : mascara, eyeliner en blush. En vandaag laat ik ze aan jullie zien.


 photo 2016-2Bmakeup1b_zpskmvtf6h1.jpg
AQUA PROOF MASCARA €6,95
Ik ben dol op waterproof mascara en ik hoop dat deze mascara werkt zoals het moet. De verpakking is simpel strak zwart huls met daarop wit tekst. De mascara bevat 0% parabenen.

 photo 2016-2Bmakeup1bb_zpsk978vpho.jpg
De mascara heeft een normale borstel en het werkt fijn. Voor mij persoonlijk geeft de mascara mooi volume en blijft goed zitten. Waterproof is zeker dus geen zorgen als je gaat zwemmen of in de regen lopen. Ik ben tevreden met deze mascara want hij is echt waterproof mascara. De mascara die ik heb in zwart kleur. Er zijn in drie kleuren beschikbaar.

 photo 2016-2Bmakeup1c_zps6w7lxmal.jpg
EYELINER KAJAL/KHOL €3,95
Er zijn vier nieuwe zachte cremekleuren van 2B Kajal/Khol met metallic effect. De mascara vevat vitamine E en biedt bescherming tegen de vrije radicalen.
 photo 2016-2Bmakeup1cc_zpsp5aewngr.jpg
Ik heb in blauw groen metallic kleurtje. De kajal/khol is lekker zacht dankzij de zachte formule. Het brengt makkelijk aan. Je hebt wel een puntenslijper nodig om hem scherp te maken. Het blijft helaas niet lang zitten vooral als je je gezicht was. Maar hé is deze kajal/khol geen waterproof.

 photo 2016-2Bmakeup1d_zps9bbakheq.jpg
BLUSH SOUFFLE €6,95
Wat leuk feeërieke illustraties dopje heeft de nieuwe 2B Cosmetics blush. De naam van de blush is ook leuk “Berrylicious”.

 photo 2016-2Bmakeup1dd_zpsvznvd2qf.jpg
Deze blush souffle is luchtige en heeft crèmeachtige textuur maar het brengt gemakkelijk aan met je vingers of blend met je favoriete kwastje. De blush heeft een subtiele geurtje, het ruikt naar fruitig geurtje, niet storend en vervliegt de geur tijdens aanbrengen. De kleur geeft een subtiele roze op mijn wangen. Er zijn drie kleuren beschikbaar.

FULL FACE
UntitledUntitled

Ingredienten van alle 2B Cosmetics producten vind je hier. 2B make-up producten zijn verkrijgbaar in Belgie bij Kruidvat, DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B webshop makeuptouch.eu en 2B.eu

Welke product(en) spreek je aan?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like