Follow:

2B cosmetics – Pastel eyeshadow pencils

 photo 2015B2PencilPastel1a_zpszlhiamuj.jpg
2B Cosmetics komt met aantal nieuw collectie voor dit seizoen o.a. Pastel eyeshadow pencils die ik vandaag voor jullie swatches.

 photo 2015B2PencilPastel1aaaaaaaa_zpszoatkkat.jpg
Vier prachtige pastel eyeshadow pencils. V.l.n.r. 01 Pink | 02 Lilac | 03 Turquoise 04 Mint | De verpakking is allemaal dezelfde kleur zoals het potlood zelf.

 photo 2015B2PencilPastel1aa_zpsdtl1mula.jpg
Als je de dopje open, zie je de prachtig pastel oogschaduw potloden.

 photo 2015B2PencilPastel1aaaaaa_zpsnljhah0k.jpg
De oogschaduw potloden zijn creamy en zijn zeer gepigmenteerd. De potloden zijn zacht matte textuur daardoor makkelijk aan te brengen en 2B Cosmetics belooft de oogschaduws een lange houdbaarheid.

 photo 2015B2PencilPastel1aaaaaaa_zpsec97lgqs.jpg
Het blende makkelijk aan. Het blijft goed lang zitten, alleen bij mij zie je de lijntjes van mij huid gaat zitten (snap wat ik bedoel) want ik heb best vet oogleden. Als basis vind ik crème oogschaduws meestal prima en dat is prima en maakt de oogschaduw intens kleurtjes krijgen en het blijft goed lang zitten. Zie je hieronder de swatches van de oogschaduw zonder en met 2B cosmetics – Pastel eyeshadow pencils als basis. Deze oogschaduw potloden denk ik aan NYX jumbo eye pencils.

 photo 2015B2PencilPastel1aaaaaaaaa_zpsqfyxmokb.jpg
2B cosmetics – Pastel eyeshadow pencils bevat vitamin E. Deze potloden moet je namelijk een grotere puntenslijper voor nodig. Die is er uiteraard wel, maar handig is het niet. Het zou handig zijn als alle oogschaduw potloden met een draaisysteem werken.

2B cosmetics – Pastel eyeshadow pencils kost €3,95 per stuk en de producten zijn in België verkrijgbaar bij Kruidvat DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B webshop www.makeuptouch.eu en 2B.eu

Blijf op de hoogte van 2B make-up producten door 2B Cosmetics facebook te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en affiliate links. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like