Follow:

2B Cosmetics – Powder brush

 photo 20152BBrushPowder1a_zpsday19inl.jpg
2B Cosmetics heeft nieuw producten uitgebracht “2B Cosmetics brushes”. Vandaag ga ik een powder brush voor jullie reviewen.

 photo 20152BBrushPowder1aa_zpsi4iibrbo.jpg
De brush ziet er simpel uit met wit handle en rood eromheen. Daarop staat de merk en de naam van de kwastje zodat je weet wat voor kwast gebruik je. Handig! De haren zijn niet helemaal zacht. Toch ben ik erg benieuwd naar. Dus ik testte hem uit maar eerst ga ik hem wassen.

 photo 20152BBrushPowder1aaa_zpsvcnvdhji.jpg
Als ik nieuw kwast(en) heb, was ik hem meestal eerst voordat ik hem/ze op mijn gezicht gebruik. Deze powder kwastje heb ik even gewassen. Na gewassen word de haren helemaal in de war. De kwastje ziet er niet meer netjes.

 photo 20152BBrushPowder1aaaa_zps9q1x0lw4.jpg
 photo 20152BBrushPowder1aaaaa_zpsav5ohpq4.jpg
Het kwast pakt de powder zelf niet goed en brengt op mijn gezicht helemaal niks. Dit is geen make-up kwastje en voor de prijs van €6,49 is helemaal niet waard. Op ebay kunt je betere en zacht make-up kwastjes bestellen en goedkoper prijs.

De nieuwe 2B make-up kwastje powder brush is helemaal niks, ik gebruik liever kwastjes van ebay.

2B make-up kwasten is in een compleet serie van 6 make-up kwasten. 2B make-up producten zijn verkrijgbaar bij DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B.eu

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like