Follow:

2B nail polishes & nail art wraps

Vandaag ga ik de laatste producten die in Glitter en glamours box zien. Vorige review/swatches kan je hier, hier en hier terug lezen. Nail polishes maken helemaal af je looks, vind ik dat. In 2B Cosmetics? “Glitters en Glamour” zitten er ook nail polishes en een setje nail art wraps. Zijn jullie benieuwd naar?

 photo 2013B2nagellak1a_zps6ac4066e.jpg
Alle eerste de drie nagellak ga ik swatches. V.l.n.r. 2B glitter top coat – Goud | 2B Sand effect – 89 Spice it up | 2B Metal effect – 70 Rock metal pink
 photo 2013B2nailpolish1b_zps108cce66.jpg
2B nail polish – Metal – 70 Rock metal pink is een metal effect nail polish. De kleur vind ik mooi en hij heeft mooi metal effect. Hij droogt snel en een beetje streepjes uitzien.
 photo 2013B2nailpolish1d_zps69fac4bc.jpg
2B nail polish – Sand – 87 Spice it up Sand effect vind ik best mooi en deze nagellak heeft prachtig sand effect met een extra glitters. Prachtig!
 photo 2013B2nailpolish1c_zpsd93ad8b4.jpg
2B nail polish – Glitter top coat goud Geen glitter glamour zonder top coat glitter. Glitter top coat maken je je nagellak helemaal af voor dagelijks als je van glitter houd of voor feestelijk looks. Deze transprante nagellak gevuld met goud. Er zijn twee keuzen van deze top coat nagellak…silve en goud.

Ik heb allemaal in twee laagjes gedaan. De mooiste vind ik sand effect. 2B nagellak kost €3.25 per stuk.

 photo 2013B2nagellak2a_zps041781df.jpg
2B nail art wraps
De nieuwe nail wraps van 2B zijn makkelijk en snel aan te brengen. Handig als je haast hebt. Brengt dat zo makkelijk en snel aan? Dat vraag ik me ook af!
 photo 2013B2nagellak2b_zps961bab27.jpg
In de pakje bevat 16 nagellakstickers. Zo kan je de stickers uitkiezen die het best over je nagels heen passen. Het plakt makkelijk, allen vind ik de stickers toch iets te dik daardoor hier en daar er een bolletjes van en ik voel me dat er stickers op mijn nagels en elke keer wil ik ze snel verwijderen. Omdat hij transparant breng ik een paar boven gekleurde nagellak zo hier de printjes duidelijk zien. Wat fijn puntje is dat op enkele seconden makkelijk te verwijderen. Geen remover nodig dus.

Er zijn vier leuke printjes verkrijgbaar. 2B nail art wraps kost €4,95 (16 nagellakstickers)

2B make-up producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B webshop makeuptouch.eu

Share
Previous Post Next Post

You may also like