Follow:

2de hands bureau

Zoeken…zoeken…wachten…wachten… Ik zocht bureau die kan dichtdoen (secretaire buraeu ofzo). In kringloop winkel is helaas geen en wij kijken ook niet regelmatig dus… laat maar. En toen aan het kijken bij markplaats.nl hei…dit is leuk en de prijs (eigenlijk vind te duur) maar toch samen met myn schoonvader, arjo heeft deze bureau gehaald. gelukkig in Dort dus het hoefde niet ver te rijden. Benieuwd…. lees dan verder 😉

Bij myn schoonouders garage heb ik de binnenkant geverfd en buitenkant Arjo en myn schoonvader hebben samen gedaan. Dank jullie wel! En verder hebben myn schoonouders voor 2de laagje geverfd. Dank u wel!
En vandaag hebben myn schoonvader en Arjo deze bureau naar ons gebracht en nu zit ik achter met my pc en ga verder myn spullen in doen. Oja de glas van kast eruit gehaald en komt de schoolbord zodat Djess kan krijten. Het lijkt mij leuk. De bord moet eerst geverfd worden. Ik vind het wel mooi geworden.

Dit is voor mij de 1ste bij markplaat 2de hands meubel gekocht. Oja deze kost 25 euro (stond vanaf 25 euro bieden).

Hebben jullie ook wat bij markplaats of kringloop gekocht?

Share
Previous Post Next Post

You may also like