Follow:

3e bezoek aan het CB & 1e vacc.

Vanmorgen gaf ik Djess eerst BV :baby: voordat wij naar CB ging. Alsof Djess weet dat vandaag prik krijg…want het was moeilijk BV geven….Hij lachte 🙂 naar mij en wilde niet BV. Nou…ik ging hem verschoon en amkleden dan BV weer geven..gelukkig wilde hij eindelijk. Half tien vertokken wij naar het CB. Djess kreeg vandaag voor 1e vacc. maar eerst gewicht, lengte en hoofd gemeten. Ik heb gevraagd of :pict: foto mocht maken. Dan maakte ik foto toen Djess vacc. kreeg. Toen de suster ging prikken, liet Djess zijn gezicht zielig tonen 🙁 en toen….hua….hua….huaaaaaaa Hij huilde zoooooooo hard! Djess kreeg 2x vacc. op zijn beentjes. Hij keek naar mij om hulp te vragen. Oeh…mijn lievie Djess toch..! maar verder het ging alles goed.


Volgens de suster kreeg Djess straks slaap, korts en zijn beetjes beetje pijn. Dus geen zorgen behalve de korts lang blijven dan moet wel huisarts bellen. Ik hoop dat het alles goed gaat na vacc.
En yay….Djess mag zwemmen (heb gevraagd), maar niet gelijk natuurlijk…ff wachten 1 of 2 weken.
Nu slaapt hij lekker op myn borsten :slaap: na BV :baby:

Volgende bezoek aan het CB op 18 juni om 8.40 (oeh….echt lekker vroeg 😀 ) voor 2e vacc.

Share
Previous Post Next Post

You may also like