Follow:

3x crèmemaskers Dr. Van Der Hoog

Dr Van der Hoog
Ben jij fan van maskers? Een tijdje geleden ontving ik drie de nieuwe crèmemaskers van Dr. Van Der Hoog. De nieuwe varianten bestaan uit het crèmemasker hyaluronzuur, het crèmemasker noten en het crèmemasker mango- & illipe butter. Vandaag blog ik voor jullie. Lees je mee

Dr Van der Hoog
Crèmemasker mango- & illipe butter zit in een geel verpakking. Dit crèmemasker bevat mango- en illipebutter en sheabutter voor extra voeding. Ilipe boter is zeer voedend en staat daarnaast bekend om zijn verzachtende werking. Na het gebruik van dit masker voelt mijn huid weer soepel aan, verzorgd en gevoed. Het masker is zeer geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

Dr Van der Hoog
Crèmemasker Hyaluronzuur zit in een blauwe verpakking. Het crèmemasker verrijkt met vitamine E en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die samen met het toegevoegde Pentavin de huid intensief hydrateert. Het voelt mijn huid na gebruik van dit masker weer gevoed en soepel aan. Dit masker zorgt dus je huid hydrateert en voedt de droge en vochtarme huid.

Dr Van der Hoog
Crèmemasker Noten zit in een licht bruine verpakking. Dit crèmemasker bevat zoete amandelolie, walnotenolie en macadamia olie voor intense voeding van de (zeer) droge huid. Arganolie is rijk aan antioxidanten die belangrijk zijn voor de huid. Dit masker verzorgt de huid en beschermt de huid tegen uitdroging. Het resultaat voelt mijn huid weer lekker zacht en gevoed. Dit masker ideaal is voor de droge tot zeer droge huid

Dr Van der Hoog
De masker zit in een bekende Dr. Van Der Hoog verpakking. Elk verpakking heeft eigen plaatje zoals beschrijven op de verpakking. Na gebruik van het crèmemasker wordt mijn huid weer bij van, het voelt heerlijk zacht, soepel aan en gevoed. Het crèmemasker kost € 2,29 per stuk, verkrijgbaar bij de drogisterijen of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Tania

  Ik ben gek op maskertjes. Deze kende ik nog niet.
  Tania´s last blog post ..Charlotte Tilbury | Instant Magical Dry Sheet Mask

  11 September 2017 at 17:38
 • Reply bychristiana

  Het allereerste maskertje dat ik ooit gebruikte was van Dr. van der Hoog. Ik was toen twaalf of zo en had heel veel last van acne. Ik ontdekte dat bij Kruidvat en dacht toen écht dat al die puistjes weg zouden zijn na het nemen van zo’n maskertje. Viel dat even tegen haha;-)Voor nu zou ik voor de variant met hyaluronzuur gaan.
  bychristiana´s last blog post ..11 Dingen om te doen in Madrid

  09 September 2017 at 08:24
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Ik vind de verpakkingen er altijd zo leuk uit zien. Ik ga zeker weer eens een maskertje kopen 🙂
  Neeltje | Thoughts in Style´s last blog post ..I’ve Got Sunshine On My Mind | Summer Picnic Party

  08 September 2017 at 09:13
 • Reply Deb

  Fijne maskers, alleen jammer (voor mij dan) dat er parfum in zit want dat trekt mijn huid helaas niet zo goed.
  Deb´s last blog post ..Beauty Kitchen Skincare Treasures in Seahorse Plankton

  07 September 2017 at 20:10
 • Reply Danielle

  Ze zien er goed uit ! Deze masker doen het altijd wel goed.
  Danielle´s last blog post ..Review: Rimmel London Provocalips

  07 September 2017 at 12:33
 • Reply Xenia

  Eerder gebruikte ik altijd graag een masker, heb het nu al een tijdje niet gebruikt! Ga het snel weer doen, bedankt voor de tip

  07 September 2017 at 12:22
 • Reply Sandy

  Oh ik heb al heel lang geen masker meer gedaan. Zal misschien weer eens tijd worden. Die lichtbruine met noten lijkt me wel wat. Ruikt ie lekker?
  Sandy´s last blog post ..10 jaar Passion 2 Create!

  07 September 2017 at 12:20
 • Reply Herchapter

  Ik ken deze maskers van Dr. van de Hoog niet, misschien kan ik het wel uitproberen.

  07 September 2017 at 12:02
 • Reply Sylvia

  Ziet er heerlijk uit maar helaas kan ik niet tegen van Dr van der Hoog

  07 September 2017 at 11:16
 • Reply Emmy van Meir

  Ik maak het allemaal zelf, maar als ik een poosje op reis ben, heb ik altijd die zakjes van dr vd Hoog bij me. Die zijn gewoon goed en erg handig. Zo hoef ik nergens de ingrediënten bij elkaar te krijgen of in een vreemde keuken te kliederen.
  Emmy van Meir´s last blog post ..Spijt van mijn telefoonkeuze

  07 September 2017 at 10:56
 • Reply Marjolein Goedhardt

  Superfan van maskertjes en gebruik deze ook regelmatig. Zijn heel fijn in gebruik en ruiken heerlijk

  07 September 2017 at 10:49
 • Reply Mahwish

  Ik heb wel vaker kleimaskers gebruikt van Dr van de Hoog maar deze nog niet. Klinkt goed!

  07 September 2017 at 10:29
 • Reply Kristof

  Misschien ook eens proberen. Heb af en toe wel last van een droge huid. Normaal gebruik ik een crème special voor mannen maar wie weet helpt dit ook wel.
  Kristof´s last blog post ..Spelen jullie kinderen ook met de Fidget Spinner?

  07 September 2017 at 09:50
 • Reply Frieda Wauters

  kan goed doen zo’n verzorging voor je gezicht

  07 September 2017 at 09:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge