Follow:

3x Goedkope zonnebrillen

Goedkopezonnebrillenshop
Het weer is wel nog koud maar de zon schijnt. Yes! Heerlijk is dat. Als de zon komt, denk ik aan niet alleen aan zomer maar ook naar zonnebrillen. Heerlijk buiten kan zitten in de tuin, op terrasje, op het strand en vergeet niet een zonnebril op. Vandaag laat ik leuke zonnebrillen aan jullie zien. Kijk je mee

Goedkopezonnebrillenshop
Op Goedkope zonnebrillen shop heb ik rondgesnuffeld. Wat daar zie ik erg leuk verschillende modellen zonnebrillen. Zonnebrillen voor dames, heren en of voor beide. Dat is wel toch wel genoeg keuzen om maar liefs drie zonnebrillen uit te zoeken. Maar het blijkbaar is niet zo makkelijk want er zijn zo veel leuke zonnebrillen. Hier word je hebberig van. Ik besloot alle drie zonnebrillen met spiegel kiezen maar in verschillende modellen. Dit strakke classic model heeft een mat zwart frame met een fel gekleurde afwerking

Goedkopezonnebrillenshop
Mijn eerste nieuw zonnebril is een Wayfarer roze zonnebril met spiegel lenzen. Het maakt de zonnebril stuk girly en de spiegel lenzen maakt stuk trend. De wayfarer model vind ik erg leuk model en het past bij mij.

Goedkopezonnebrillenshop
De tweede zonnebril heb ik voor rond model gekozen en weer met spiegel lenzen. Deze leuke zonnebril is een retro zonnebril met classic look. Een trendy ronde party zonnebrillen is trendy om te dragen. Dit model is te klein voor mij brede gezicht. Maar voor afwisselen is dit zonnebril prima om te dragen.

Goedkopezonnebrillenshop
De derde zonnebril is niet wayfarer en niet rond model maar ovaal. Ik heb met opzet de zonnebril met ovaal model gekozen omdat ik wil wat anders. Dit model zonnebril is stuk groot voor mij maar ik vind het juist erg leuk. De blauwe spiegel lenzen geeft lekker rust voor mijn ogen tegen de zonnelicht, alleen de spiegel effect is niet zo goed te zien.

Goedkopezonnebrillenshop
Kom maar op de zon! Ik ben er klaar met deze drie leuke zonnebrillen. Mijn favoriet zijn de roze en de ovaal modellen. Ik kan elke dag nu andere zonnebrillen dragen. Leuk toch afwisseling. Alle zonnebrillen worden met een brillenzakje dat tevens dient als poetsdoekje. Shop ze op goedkopezonnebrillenshop.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like