Follow:

4e bezoek aan het CB & 3e vacc. & Filmpje


Vandaag om 16.45 zijn naar Consultatiebureau geweest…deze voor de 4de keer. Djess gewicht en lengte is niet zo veel veranderen….best langzaam dus maar het gaat alles goed. Oja…Djess kreeg vacc. voor de 3e keer…hua…hua….aaaaaaa!

Gisterenavond vroeg myn lieve man of ik Djess op buik heb gelegen…Nee zei ik. Toen ik naar de box keek, zag Djess al op buik lag. Ha…hij deed zelf! $#?* heb ik niet gemerkt..wilde film maken. Helaas…te laaaaat
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HXpwiE6Ea2c[/youtube]
Vanmorgen lag ik Djess in de box en stiekem film maken…en ik ging terug naar slaapkamer..toen terug lag hij op de buik dus keek snel naar de film…yay…geluk filmpje gemaakt toen Djess bezig aan het omdraaien .

Share
Previous Post Next Post

You may also like