Follow:

4x Action handcremes

2020-Action-Handcream2a

Hoi..hoi…! Een handcreme is een must have voor mij. Het is niet fijn als na gewassen mijn handen gelijk met handcream smeren. In iedere tas (inclusief boodscappen tas) zit er een handcream. Vandaag laat ik 4 handcream in schattige verpakking. Lees je mee2020-Action-Handcream2aa De handcream zit in een gekleurde schattige tubes. Alle tubes hebben kleine dopje dat vind ik niet zo handig, met klikbare systeem vind ik handiger. Wanner je de dopje opendraait, zit er nog aluminium lipje. Dat vind ik hygiënisch. Bruine tube (dog) heeft frisse geur. De paarse/roze tube (hippo) heeft zachte zoet geur. De rode tube (Fox) heeft ook zoete geur. De blauwe tube (cat) heeft natural/geurlos geur. De textuur is smeerbaar en de cream trekt goed in de huid. Het voelt mijn handen lekker zacht, soepel aan. Ik smeert mijn handen wel regelmatig na gewassen of niet want ik heb wel best droge handen dus handcream moet wel altijd bij de hand hebben. 2020-Action-Handcream2aaa Een hele fijne handcream voor de budgetprijs. Ik heb ze een tijdje geleden bij de Action gekocht. Ik weet het niet meer hoeveel kost deze handcream maar ik denk dat onder €1 is.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like