Follow:

A Good Drink : Matcha Green Tea & Acai, Pomegranate, Blueberry

2017_Good_Drink1a
Niet food maar het is tijd voor drankjes maar dan zonder alcohol. Een paar dagen terug kwam er pakketje met daarin van het merk Orange Creatives “A Good Drink”. Vandaag blog ik hierover. Lees je verder mee

A Good Drink zit in een plastiek flesje met daarop vol vrolijke illustraties. Het ziet er stuk vrolijk uit. Maar nu naar de smaak van de drankjes.

2017_Good_Drink1ab
2017_Good_Drink1abb
A Good Drink “Matcha Green Tea, Watermelon, Mint” zit in groene flesje. Deze drankje bevat groene tea-extract, watermoeloensap, water en mint. De combinatie in de deze drankje lijkt mij lekker en ik hou van maar wanneer ik deze drankje drink, moet ik echt naar de smaak van deze variant aanwennen. De smaak is toch wat anders dan ik verwacht. Toch door aparte smaak heb ik hem opgedronken.

2017_Good_Drink1ac
2017_Good_Drink1acc
A Good Drink “Acai, Pomegranate, Blueberry” zit in rode flesje. Ik hou van Granaatappel en Granaatappel is supergezond. Volgens A Good Drink zorgt de combinatie met Acai en blauwe bessen voor betere balans. De smaak van deze drankje is lekker met bruise

2017_Good_Drink1aa
De Acai variant vind ik lekkerder dan de Matcha. En het is lekkerder als je ze koud drinken vooral als het weer warm is. A Good drink bevat alleen natuurlijke ingrediënten en zit er zeer weinig calorieën. Deze drankjes is lekker voor elke dag. A Good Drink is verkrijgbaar in drie smaken, het kost €0,99. Te koop bij Action winkel.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Lianne

  Leuke frisse drankjes. Drink alleen niet zoveel frisdrank, i.v.m. de suikers, die haal ik liever uit taartjes haha. De kleurtjes zijn wel lekker vrolijk.
  Lianne´s last blog post ..Chocoladecakejes met aardbeien

  14 September 2017 at 14:11
 • Reply Willem Meester

  Ik had er nog nooit van gehoord. Het ziet er lekker uit, wie weet dat ik binnenkort wel van een drankje geniet.

  11 September 2017 at 10:29
 • Reply nicole

  Wat leuk dat dit bij de Action te koop is. Dat had ik niet verwacht. De flesjes zien er heel leuk uit.
  nicole´s last blog post ..Waarom wij onze hypotheek oversloten. Ondanks de boeterente

  11 September 2017 at 06:57
 • Reply Frieda Wauters

  ik vind ze allemaal heerlijk

  10 September 2017 at 21:21
 • Reply Sofie

  Klinkt erg lekker zeg! Ik ben zelf dol op granaatappel dus ik zou eerder voor die variant gaan. Hier ben ik wel benieuwd naar!
  Sofie´s last blog post ..Meet the blogger: Femke

  10 September 2017 at 20:20
 • Reply Janet

  Die granaatappel variant ziet er lekker uit!
  Janet´s last blog post ..Herinneringen ophalen: een jaar Australië

  10 September 2017 at 20:15
 • Reply Kayla

  Dit zou ik wel eens willen proberen!
  Kayla´s last blog post ..Kaylies Beauty Question (week 36/2017)

  10 September 2017 at 18:42
 • Reply Deb

  Lijken mij heerlijke verfrissende drankjes. Flessen zien er ook erg leuk uit. Ik denk ook dat ik de Acai variant het lekkerst zou vinden, die lijkt me toch wat fruitiger.
  Deb´s last blog post ..Beauty Kitchen Skincare Treasures in Seahorse Plankton

  10 September 2017 at 08:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge