Follow:

Adventskalender day 10 : Asos paint Daisy

Adventkalender day 10
Hoi… de tiende nagellak is van mij oude aankopen – artikel terug lezen. Ja…ook gebruik ik hem nog niet. Een van mij slechte gewoonte is dat ik niet direct gebruiken wat ik heb gekocht. Tot de trend voorbij bijvoorbeeld. Hier moet ik zelf veranderen 😉 Adventkalender day 10Adventkalender day 10
De nagellak in de nummer 10 zit is Asos paint by ciate “Daisy”. Oude aankopen…in het begint de dop moeilijk te openen maar dankzij mijn man kan ik gelukkig vandaag swatches – thank you sweety! En omdat hij alleen in kast zit, word het lak iets dik maar gelukkig kan ik nog hem op mijn nagels aanbrengen en nu aan jullie laten zien 😉
Adventkalender day 10Adventkalender day 10Adventkalender day 10
De kleur is gewoon zwart. Simpel..straks maar het is altijd fijn om zwarte kleur in je nagellak stash zit 😉 Twee laagjes zijn prima gedekt.

Op naar volgende nagellak!

Share
Previous Post Next Post

You may also like