Follow:

Arganic – 100% Arganolie van Arganwinkel.nl & Win een sample

ArganWinkel.nl
Wie wil niet mooi haar, huid en nagels hebben? Iedereen, denk ik! inclusief me 😉 Een tijdje geleden ontving ik een pakketje van Arganwinkel.nl. Hier ben ik erg nieuwsgierig van. Maar eerst wil ik natuurlijk weten wat is Arganolie?!

Via Wikkepedia kan je lezen. Deze olie is multifunctioneel. Je kan hem op je lichaam, haar en gezicht smeren. Dat is toch handig een product voor heel lichaam.

ArganWinkel.nl
In de houd box ontving ik de producten. Er zitten een groot fles 100ml en 3 samples flesjes voor winactie
ArganWinkel.nl
De ingrediënten
ArganWinkel.nl
ArganWinkel.nl
Instructies
Photobucket
Photobucket
De flesjes is nu half vol want ik smeer hem iedere dag. Eerlijk is het fijne olie want het is niet plakkerig en voelt ze niet vet aan. Bovendien trekt de olie snel in. Super fijn om hem op te smeren. De product is geschikt voor elk huidtype – ook de gevoelige huid.

Mijn lichaam
Ik smeer mijn lichaam met deze olie na gedoucht en ik voel me mijn lichaam lekker zacht aan. Ook probeer ik deze olie met body lotion mengen en mijn lichaam voelt heerlijk zacht aan. Beide manier vind ik fijn en prettig. Ik smeer ook mijn tenen met deze olie iedere dag en ik merk dat mijn tenen niet meer droog aanvoelen. Heerlijk! Ook mijn nagels zien er gezond uit.

Mijn haar
Eerste breng ik hem na mijn haar gewassen hebt en mijn haar en ik zie mijn haar er gezond uit. Vooral de puntjes zie ik er niet droog uit. Daarna smeer ik mijn haar met deze olie en laat de hele nacht maar eerst laat ik mijn haar met warm nat handdoekje en de volgende dag was ik mijn haar met shampoo. Ik voel me mijn haar heel zacht aan. Deze manier vind ik toch niet zo fijn omdat de nat handdoek koud wordt en ik ga niet de hele nacht met koud handdoek in mijn hoofd. En met deze manier hoeft je niet natuurlijk iedere dag te doen. Een keer per week is voldoende. Maar ik smeer mijn haar iedere dag met deze olie want de olie trekt snel in en maakt mijn haar niet vet.

Mijn gezicht
Ik gebruik deze olie als serum of nacht crème. Wakker word, voel ik mijn gezicht soepel en lekker zacht aan. Voor koud weer heb ik last van droge huid vooral onder de neus en deze olie helpt me goed. Echt aanraders. Ik weet/merk niet zo goed of mijn rimpels weg is maar ik zie dat mijn poriën fijn zijn geworden. Ik smeer de olie direct op mijn gezicht maar ik meng hem af en toe met dagcrème. Toch voel ik verschil tussen deze twee manier. Als ik de olie met dagcrème meng, voel ik mijn gezicht iets olieachtig/vet aan (maar dat hangt van welke merk de dagcreme, met van Clinique Dramatically Moisturizing is fijn maar met andere dagcreme toch gebruik ik apart), niet vervelend maar toch anders als ik de olie eerst en dan de dagcrème. Eerlijk vind ik toch beide manier fijn alleen moet ik wel de dagcreme opletten.

Normale prijs: €35,50 nu €29,95 op Arganwinkel.nl
Vanaf 2 producten is verzendkosten gratis. Met paypal, iDeal, Mastercard en visa kan je betalen.

WIN EEN VAN DRIE SAMPLES AGRANIC
Photobucket
Wat moet je doen?
– Laat een reactie achter dat je deze winactie mee doet.
Like dit bericht op blogloving
– Tweet deze winactie : “WIN: een Arganic – 100% Arganolie sample! Bekijk http://dhini.nl voor meer informatie!”
– Deze winactie loopt tot 6 januari 2013 en de winnaars krijgt bericht per e-mail. Succes!

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau of een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like