Follow:

Aveda – Invati voor dunner en haaruitval

 photo 2016AvedaInvatie1a_zps6fmgnhz2.jpg
In december vorig jaar heb ik weggeef adventskalender op facebook meegedaan en ik heb gewonnen o.a. Vila en Aveda haar producten Aveda facebook en ik heb gewonnen. Al meer dan een maand heb ik deze Aveda haarproducten “Invati” lijn gebruik en vandaag ga ik hieronder meer vertellen.

Aveda Invati is een lijn speciaal voor verminder haaruitval met 33% en oplossing voor dunner wordend haar.

 photo 2016AvedaInvatie1ab_zps9sisq5cd.jpg
 photo 2016AvedaInvatie1abb_zpszmqay3qe.jpg
Shampoo Invati heeft een klikbaar systeem. Het schuimt goed en ik merk dat mijn haar dik aanvoelen. Daarna breng ik de conditioner

 photo 2016AvedaInvatie1ac_zpsp4dlrang.jpg photo 2016AvedaInvatie1acc_zps6xfryum0.jpg
Conditioner Invati zit in een tube, ook heeft klikbaar systeem. Ik laat de conditioner een paar minuutjes bijwerken daarna spoel ik mijn haar met water af.

 photo 2016AvedaInvatie1add_zpssagcyt6n.jpg
Spray Invati Na mijn goed gedroogd, spuit ik deze op mijn nat haar. Volgens aveda mocht ik twee keer per dag spuiten maar dat doe ik niet want mijn haar word snel vet aanvoelen. Dus probeer ik hem een keer per dag te spuiten maar ik merk dat mijn haar nog steeds vet aanvoelen dus ik gebruik hem maar een keer per week.

Aveda Invati lijn heeft dezelfde geurtje. Het geur ruikt naar kruidig, daar hou ik van. Wel opletten dat je ogen dichtdoen, anders prik in je ogen. Dat is niet zo fijn dus tijdens je haar wassen en deze producten gebruik, doe je maar je ogen dicht. Ik merk dat haaruitval niet minder, wel mijn haar dik aanvoelen (toch ben niet zo fan). Ik hou van zachte haren. Aveda Invati lijn denk ik toch niet geschikt voor mij haar.

Heb je ervaring met Aveda producten?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like