Follow:

Babybel-ketting in trendy roze gold en win

 photo 2015ProudmamaBellyketting1a_zpsmem6gmmb.jpg
Leuk nieuws voor trendy en hip (to be) mama`s want het Nederlandse merk Proud MaMa heeft haar collectie uitgebreid met de bekende “babybel-ketting” in de trendkleur roze gold. En ik mocht een van mijn bezoekers weggeven.


 photo 2015ProudmamaBellyketting1aaa_zpssb3piefe.jpg
De babybel-ketting zit in zilver organza zakje en cataloog boekje meegeleverd met daarin afbeeldingen van superleuk varianten baby-bel ketting.

De magie van de babybel
Volgens een oude Mexicaanse traditie brengt een babybel de moeder en het ongeboren kindje geluk, gezondheid en voorspoed. Bovendien zou het magische en rustgevende geluid van het belletje bijdragen aan een ontspannen zwangerschap. Een sieraad met een bijzondere boodschap: een ideaal cadeau voor een vriendin in blijde verwachting of een kersverse mama. Geïnspireerd door de Mexicaanse overlevering ontwierp de Nederlandse Rowena Visser-van Nistelrooij voor haar merk Proud MaMa een unieke collectie babybel-kettingen. Omdat je mag laten zien dat je een hippe én trotse mama bent!

 photo 2015ProudmamaBellyketting1aa_zpswlhokupm.jpg
Deze babybel heeft een hartjes op de bel met een creme koord en een glaskraal waarin bladgoud is verwerkt en natuurlijk het bekende belletje. De babybel is een uniek sieraad met een ketting die op de buik hangt, zodat de baby het rustgevende geluid van het belletje kan horen. Hét perfecte sieraad voor zwangere vrouwen en trotse moeders! De roze goud kleur is warme, vrouwelijke tint en dé kleur van dit modeseizoen.

 photo 2015ProudmamaBellyketting1aaaa_zpsctr6j9tj.jpg
De nieuwste baby-bel roze goud collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende versies: ronde, hart, met babyvoetjes, met hartjes en met sterretjes. De baby-bel roze goud ketting is met een crème koord, een glaskraal waarin bladgoud is verwerkt en natuurlijk het bekende belletje meegeleverd. Superleuk, trendy en hip voor alle mama`s to be.

De prijs van deze baby-bel roze goud ketting is € 17,95. De sieraden van zijn verkrijgbaar bij verschillende (online) winkels in binnen- en buitenland, Vind de verkoopadressen bij jou in de buurt.

Over Proud MaMa
Proud Mama is opgericht door ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij. Het Nederlandse sieradenmerk richt zich speciaal op zwangere vrouwen en trendy moeders die willen laten zien dat ze trots zijn op hun kinderen én op zichzelf. Naast de bekende babybelkettingen heeft Proud MaMa onder meer armbanden en sleutelhangers in het assortiment.

Leuk voor je zelf als je zwanger bent of als cadeautje geven want ik mag een babybel-ketting naar jou keuze weggeven.

WINACTIE – GESLOTEN

Wat moet je doen ?
– Laat een reactie achter hieronder dat je mee doet en welke baby-bel ketting ga je kiezen?
– Volg bloglovin dhini.nl en geeft hartje

Extra kans
– Like facebook dhini.nl en Proud mama

Winactie loopt tot 27 november en de winnaar krijgt persoonlijk bericht via mail. Succes!

    
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like