Follow:

Babybel-ketting in trendy roze gold en win

 photo 2015ProudmamaBellyketting1a_zpsmem6gmmb.jpg
Leuk nieuws voor trendy en hip (to be) mama`s want het Nederlandse merk Proud MaMa heeft haar collectie uitgebreid met de bekende “babybel-ketting” in de trendkleur roze gold. En ik mocht een van mijn bezoekers weggeven.


 photo 2015ProudmamaBellyketting1aaa_zpssb3piefe.jpg
De babybel-ketting zit in zilver organza zakje en cataloog boekje meegeleverd met daarin afbeeldingen van superleuk varianten baby-bel ketting.

De magie van de babybel
Volgens een oude Mexicaanse traditie brengt een babybel de moeder en het ongeboren kindje geluk, gezondheid en voorspoed. Bovendien zou het magische en rustgevende geluid van het belletje bijdragen aan een ontspannen zwangerschap. Een sieraad met een bijzondere boodschap: een ideaal cadeau voor een vriendin in blijde verwachting of een kersverse mama. Geïnspireerd door de Mexicaanse overlevering ontwierp de Nederlandse Rowena Visser-van Nistelrooij voor haar merk Proud MaMa een unieke collectie babybel-kettingen. Omdat je mag laten zien dat je een hippe én trotse mama bent!

 photo 2015ProudmamaBellyketting1aa_zpswlhokupm.jpg
Deze babybel heeft een hartjes op de bel met een creme koord en een glaskraal waarin bladgoud is verwerkt en natuurlijk het bekende belletje. De babybel is een uniek sieraad met een ketting die op de buik hangt, zodat de baby het rustgevende geluid van het belletje kan horen. Hét perfecte sieraad voor zwangere vrouwen en trotse moeders! De roze goud kleur is warme, vrouwelijke tint en dé kleur van dit modeseizoen.

 photo 2015ProudmamaBellyketting1aaaa_zpsctr6j9tj.jpg
De nieuwste baby-bel roze goud collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende versies: ronde, hart, met babyvoetjes, met hartjes en met sterretjes. De baby-bel roze goud ketting is met een crème koord, een glaskraal waarin bladgoud is verwerkt en natuurlijk het bekende belletje meegeleverd. Superleuk, trendy en hip voor alle mama`s to be.

De prijs van deze baby-bel roze goud ketting is € 17,95. De sieraden van zijn verkrijgbaar bij verschillende (online) winkels in binnen- en buitenland, Vind de verkoopadressen bij jou in de buurt.

Over Proud MaMa
Proud Mama is opgericht door ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij. Het Nederlandse sieradenmerk richt zich speciaal op zwangere vrouwen en trendy moeders die willen laten zien dat ze trots zijn op hun kinderen én op zichzelf. Naast de bekende babybelkettingen heeft Proud MaMa onder meer armbanden en sleutelhangers in het assortiment.

Leuk voor je zelf als je zwanger bent of als cadeautje geven want ik mag een babybel-ketting naar jou keuze weggeven.

WINACTIE – GESLOTEN

Wat moet je doen ?
– Laat een reactie achter hieronder dat je mee doet en welke baby-bel ketting ga je kiezen?
– Volg bloglovin dhini.nl en geeft hartje

Extra kans
– Like facebook dhini.nl en Proud mama

Winactie loopt tot 27 november en de winnaar krijgt persoonlijk bericht via mail. Succes!

    
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Alicia

  Op dit moment zijn er een aantal vriendinnen zwanger. Lijkt me leuk om 1 van hen te kunnen verassen. Vind de rosé gouden met de sterretjes erg gaaf!

  24 November 2015 at 15:11
 • Reply Eva Narcisz

  Ik wil deze prachtige ketting cadeau doen aan een vriendin die pas proud mama is geworden van een zoon . Met deze prijs zal ik haar zeker een onvergetelijke kerst bezorgen . Zij verdient om verwend te worden. Ik ga duimen. Bedankt voor de kans. Ik volg je op bloglovin en op facebook.

  21 November 2015 at 20:24
  • Reply Dhini

   Welke babybel ketting zou je kiezen?
   Laat in de comment graag

   23 November 2015 at 21:30
 • Reply Astrid

  Jaaaa ik wil ? de roze goude met sterretjes zou voor ons perfect zijn. Nu maar duimen dat onze kleine zoet gehouden wordt met een mooi belletje
  Astrid´s last blog post ..WIN: Lost My Name (gepersonaliseerd boek) + review

  21 November 2015 at 17:02
 • Reply Jan Appelschiller

  Erg leuke babybel, en het kettinkje past er ook mooit bij. Lekker trendy!

  21 November 2015 at 09:58
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik vind het een mooie babybel! Ik las alleen wel ergens dat het belangrijk is dat de bel laag hangt, omdat je baby anders naar het geluid draait en eventueel in een stuit gaat liggen. Ik weet niet in hoeverre het reëel is, maar toch. Het klonk wel logisch.
  Vlijtig Liesje´s last blog post ..Doe meer met je boekenkast!

  20 November 2015 at 12:29
 • Reply Simone

  Wauw, deze is echt heel mooi. Ik ben zelf niet zwanger, maar een vriendin van mij wel! Het zou erg leuk zijn om haar hiermee te verrassen! <3 Xx
  Simone´s last blog post ..17 fases die je doorloopt wanneer je in een groepsapp belandt

  20 November 2015 at 09:55
  • Reply Dhini

   Welke baby ketting ga je voor haar kiezen?
   Laat in de comment graag

   23 November 2015 at 21:30

  Leave a Reply

  CommentLuv badge