Follow:

Beauty Kitchen Free From

Beauty Kitchen
Met toptrend in schoonheidsverzorging als Clean Beauty en Simplified Skincare biedt de nieuwe Beauty Kitchen Free From verzorgingslijn precies dat je wet nodig hebt om je gevoelige huid een plezier te doen. Vandaag laat ik jullie drie van zes producten van Beauty Kitchen Free From Range lijn zien. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees je gauw verder

Beauty Kitchen
Beauty Kitchen Free From Wish-a-Wash Wet Wipes €9,99 (20 stuks XL) is een vochtige doekje. De doekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en ingrediënten en bovendien composteerbaar (vriendelijk voor je lijf en het milieu dus). Deze wet wipes zijn groot van formaat zodat je ze zelf kunt gebruiken voor een opfrisbeurt voor je hele lichaam van top tot teen. Voor kleine format voor je gezicht en handen scheur je de doekjes gewoon af bij de perforatie. Een handig vochtige doekjes in een handomdraai je huid kunt schoonmaken zonder water nodig hebt. Ideaal voor onderweg. Na gebruik voelt mijn gezicht lekker schoon, alleen om waterproof mascara/eyeliner schoon te maken, zou ik adviseren gewoon met make-up remover gebruiken. Er zitten 20 doekjes in.

Beauty Kitchen Free From Hair & Body Wash €6,99 (300 ml.) is zo mild dat zowel de zeer gevoelige lichaamshuid als de kwetsbare hoofdhuid na het wassen heerlijk schoon en zacht verzorgd aanvoelen. Een handige product, alles-in-1 voor je lichaam en je haar. Dit product is ongeparfumeerd en heeft heel vloeibaar maar het schuimt genoeg. Na het wassen lekker schoon en zacht aanvoelen.

Beauty Kitchen Free From All Over Lotion €9,99 (300 ml.) is een pure, ongeparfumeerde body lotion die je huid van top tot teen hydrateert. De lotion voedt, beschermt en herstelt de natuurlijk huidbalans. De textuur van de lotion is vrij dun maar het smeert gemakkelijk en trekt snel in.

TIP : Voor Beauty Kitchen Free From Hair & Body Wash en All Over Lotion kan je eigen geurige essentiële olie toevoegen.

Beauty Kitchen Free From

Beauty Kitchen
Beauty Kitchen Free From vind ik een fijne producten hoewel dat ze geurloos hebben. Hier moet ik wel even wennen want ik ben dol op de kruidige geur van dit merk. Beauty Kitchen Free From lijn zijn vrij van parfum en veganistisch dat ze geschikt zijn voor de gevoeligste huid en ook voor baby. Beauty Kitchen producen zijn te koop o.a. bij Hollandandbarrett.nl

Ken je al Beauty Kitchen Free From lijn?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Natalia

  Meestal vind ik het fijn als een product lekker ruikt, maar aan de andere kant is het wel veel beter voor je huid als er zo min mogelijk ‘troep’ in zit.

  04 May 2018 at 11:45
 • Reply Luc van de Wiel

  Leuk artikel
  Luc van de Wiel´s last blog post ..Vol verwachting

  04 May 2018 at 09:44
 • Reply Eva

  Ik kende het nog niet! Al zou ik zelf toch eerder gaan voor iets met parfum erin 🙂

  03 May 2018 at 21:45
 • Reply Rachelle

  Dat geurloze zou ik ook even aan moeten wennen hoor! Ik vind het juist fijn dat cosmetica met van die lekkere geurtjes komt..
  Rachelle´s last blog post ..Van april naar mei: een nieuwe maand!

  03 May 2018 at 10:10
 • Reply Laura / fitfunfab.nl

  Ik ken ze niet! en het is dubbel.. omdat ze geurloos zijn mis je die fijne geur waar je aan gewend bent, maar er zit ook wel weer minder troep in lijkt me!

  03 May 2018 at 09:30
 • Reply tamara

  Ik ben erg fan van the beauty kitchen maar deze heb ik nog niet geprobeerd
  tamara´s last blog post ..Mijn drie beste blogs van april

  02 May 2018 at 12:48
 • Reply Silkeblogs

  Ik vind geurloze producten juist heel fijn: zo weet je zeker dat ze zacht zijn voor je huid =)

  02 May 2018 at 10:25
 • Reply nicole

  Nee, deze lijn kende ik nog niet maar hij ziet er leuk uit. Een beetje nostalgisch doet het aan. Daar houd ik wel van.
  nicole´s last blog post ..Deze kikker at ik vanochtend!

  02 May 2018 at 09:02
 • Reply Yara

  Ooh ziet er fijn uit!
  Ik ga binnenkort de producten zelf eens testen.
  Liefs,
  Yara
  Yara´s last blog post ..Food Diary #15

  01 May 2018 at 14:00
 • Reply bychristiana

  Ik zou denk ik niet zo snel gaan voor volledig geurloze producten, ik vind lekkere geuren in cosmetica veel te fijn!
  bychristiana´s last blog post ..Hiér vieren wij in augustus onze bruiloft !

  01 May 2018 at 09:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge