Follow:

Beauty Lash – wimpers en wenkbrauwverf

BeautyLash
Vandaag ga ik een product voor wenkbrauw en wimpers tegelijk binnen enkele minuten verven en zelf thuis aanbrengen. Dit product is “Beauty Lash” wimpers en wenkbrauwverf. Lees je mee wat ik ervan vond


BeautyLashBeautyLashToen ik dit product ontving, kende ik helemaal niet. Achterkant van de verpakking staan er op informatie met afbeeldingen hoe dit product werk, ook gebruiksaanwijzingen papier zit in de box maar het staat geen Nederlandse taal. Gelukkig kan ik informatie vinden hier en filmpje.

De inhoud :
– 1 tube met kleur gel erin
– 1 tube developer gel
– beschermende blaadjes
– borsteltje
– stick
– gebruiksaanwijzingen

BeautyLash
Ik volg zoals instructie op de verpakking. Ik heb de beschermende blaadjes een beetje met water nat maken, anders plak ze niet. Ik was vergeten crème rondom de wenkbrauwen of de oogleden aan te brengen. Maar ik heb geen probleem mee. Na de kleur gel twee minuten laat zitten, verwijder ik met wattenstaafjes of een tissue. Ik was vergeten dan de beide gel kan in de bakje doen maar ik deed op mijn arm en een paar dagen de kleur blijft goed zitten (zie op de foto). De volgende stap breng ik developer gel aan beide wimpers en wenkbrauwen. Na de gel een minuut laat intrekken verwijder de developer gel met een vochtig watje. Het resultaat verwacht ik dat mij wenkbrauwen zo perfect zoals ik wens maar het ziet er geen verschil. De wimpers zag ik wel het verschil, iets zichtbaar.Volgens beauty lash blijf de geverfde wenkbrauwen en wimpers 4 tot 6 weken goed zitten. Bij mij nog geen vier weken zijn mijn wimpers en wenkbrauwen terug zoals het is.

BeautyLash
Voor mij is dit product werkt niet, misschien omdat mijn wenkbrauwen best wel genoeg hartjes. Maar voor mijn wimpers is dit product prima. Als ik opmaak, mis ik toch wel brouwpotlood en mascara. Voor mensen die licht hartjes of kale wenkbrauwen denk ik dit product goed werkt. De Beauty Lash producten zijn volledig plantaardig en daarom volkomen veilig. Geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid! Deze starten setje kost €16,95.

Heb je ervaring met dit product?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like