Follow:

Bee Natural : Body butter en baby body oil

 photo 2016beeNatural1a_zpsuf6nocde.jpg
Laatst kreeg ik een pakketje met daarin twee beauty producten. Ik heb nieuw merk Bee Natural ontdekt en ik ben erg benieuwd naar. Ik testte een body butter en voor mijn zoon is een body oil. Hieronder vertel ik meer wat ik ervan vind. Benieuwd? Lees mee

 photo 2016beeNatural1aa_zps0jsrmk8i.jpg photo 2016beeNatural1aaaa_zpsd1erz2d6.jpg
BEE NATURAL BODY BUTTER – KOKOSNOOT zit in een tube met klikbaar dopje. In deze body butter worden plantaardige oliën gecombineerd met natuurlijke plantenextracten. En Er zitten biologische sesam-, zoete amandel, jojobaolie, shea butter en bijenwas verzorgen de huid, wel er een klein beetje parfum in. Deze body butter heeft kokosgeur die verwarmt en geeft je een zomers gevoel. De butter is een beetje dik maar brengt zonder moeite over je lichaam aan en trekt snel in. Deze body butter is geschikt voor alle huidtypes, vooral speciaal voor de droge huid.

 photo 2016beeNatural1b_zpswhko9qt9.jpg photo 2016beeNatural1bb_zpspkjwrzu4.jpg
Body oil baby zit in een hard plastic flesje met een handig pompsysteem. Deze baby oil bevat plantaardige oliën, bijenwas en rozemarijn- en calendula extract en een beetje parfum** (** Van natuurlijke oorsprong). Na een douche smeert/masseer zacht over de lichaam tot de oil ingetrokken is. Het voelt de huis lekker zacht aan en geen vet aanvoelen. En het ruik lekker licht zoet.

 photo 2016beeNatural1bbb_zpshtztsc30.jpg
Beide producten zijn een heel fijne lichaamsverzorging. Voor meer Bee Natural producten vind je op Bee Natural webshop.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like