Follow:

Beetje bij beetje (opruimen)

Opruimen….opruimen zeik elke dag tegen mijn lieve man. Ja.. ik wil minder spullen thuis. Hier en daar doe ik altijd opruimen. Ik word gek van en moe. Elke dag wil ik altijd opruimen maar weer troepen overal. Dan zei mijn lieve man koop niet troepen dan. Ja… ik kocht veel best troepen als ik naar Action, Xenos en ook verzamel ik dozen, leeg eierdozen, papierrol en noem maar op. Ik dacht dat ik ze ooit ga gebruiken als ik tijd heb en of als ik echt nodig. Graag wil ik wat knutselen samen met DJ vooral ik als ik naar Pinterest rondkijken…leuk DIYen. Maar het lukte het niet dus dan maar even wegdoen. Maar eerst even mijn spullen ga ik wegdoen zoals beauty spullen die alleen maar in de lade stonden. Vorige jaar heb ik mijn oude schoolboeken al weggegooien in de papier prullenbak (daarover post ik niet, wel foto in Weekly Snapshot kan je die terug zien)

Opruimen
Everyday sample…sommige nog niet geopend. Ik was zo blij dat ik 5 samples erbij mocht meebestellen. Zo leuk om ze te verzamelen maar nu tijd om weg te gooien.
En ook sieraden die ik niet meer dragen. Als ik ze laten verkopen, niemand kopen. Dus weg ermee.

Share
Previous Post Next Post

You may also like