Follow:

Betty`s nature Aloe Vera gel

Bettys nature Aloe vera
Ik was opzoek naar Aloe Vera gel om beauty DIY te maken maar nergens te vinden en toen ik bij de Action was, zag ik dit potje. Zonder twijfel nam ik hem naar huis.

Bettys nature Aloe vera
Betty`s nature Aloe Vera gel zit in een transparant pot. Er lang nog bescherm deksel op wanneer je de deksel open draait. Het is een milde zonder alcohol, parfum en parabenen. Het smeert makkelijk en geeft mijn huid rustgevend, verfrissend, verkoelt en trekt snel in. Heerlijk!

Bettys nature Aloe vera
Wat een fantastisch spul. Na gebruik voel mijn lekker zacht aan, soepel, vochtregulerende, verkoelt, rustgevend. Ik smeert hem als dagcrème en ook nachtcrème maar ook voor mijn handen. Kortom kan je deze Aloë Vera gel over het hele lichaam gebruiken. Ik heb de gel een klein beetje uit de pot in een klein flacon gedaan zodat ik makkelijk kan meenemen en doseren. En bovendien hygiënisch. Echt aanraders! Ik kocht deze verzorgende gel met aloë vera bij de Action, het kost maar €1,98 ( 300ml )

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like