Follow:

BIC Miss Soleil Colour Collection & Winactie

2017 Bic Miss Soleil1a
In de zomer kan je blote voeten en je gladde bennen laten zien. Maar heb je nog geen gladde bennen, don`t worry de nieuwe BIC Miss Soleil Colour Collection help je het wel. En wat nog leuk is dan kan je deze kleurig scheermesjes winnen. Hoe? Lees je mee

2017 Bic Miss Soleil1aa
Er zitten maar liefs vier kleurig scheermesjes (roze, fuchsia, violet en geel) in deze BIC Miss Soleil Colour Collection . Deze vrouwelijk design scheermesjes heeft een comfortabele handvat.

2017 Bic Miss Soleil1aaaa
De handvat is best groot maar zit lekker comfortabele bij de hand tijdens scheren. Deze scheermesjes hebben drie mesjes die zorgen voor een ultraglad en zacht scheerresultaat. De dubbele hydraterende strip, verrijkt met vitamine E, laat de mesjes nu nog gemakkelijker over de huid glijden.

2017 Bic Miss Soleil1aaa
Ik scheer mijn bennen niet maar wel mijn oksel en hij is lekker zacht. Mijn schoonzusje heeft deze scheermesje ook geprobeerd op een droog been maar hier en daar kwam er een beetje bloed uit. Op de vochtig been scheert de mesje lekker zacht. Let wel op dus dat je op vochtig huid of een beetje crème gebruiken. Voor mij oksels werk deze scheermesje goed. Deze Praktische scheermesje verpakking is ideaal om mee te nemen op vakantie of weekendje weg of als cadeautje geven. Verkrijgbaar bij o.a. Etos en Kruidvat. Ze kost €3,99 (4 scheermesjes)
,

WINACTIE
Ik mag een van mijn bezoekers deze kleurig BIC Miss Soleil Colour Collection weggeven.

Wat moet je doen
– Laat een reactie dat je meedoet “Ik doe mee”
– Like it Bloglovin, Facebook like it. (dat zou lief zijn, dank je wel)

De winactie loopt tot 4 september en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like