Follow:

Bij gynaecoloog 04.05.10

Gisterenmiddag was droog maar echt koud wind zeg! ongeveer om half 4 gingen wij naar zknhuis afd. Gynaecoloog om my bekken te controleren. Ongeveer 1 uur wachten…dan wij waren aan de beurt. De dokter is heel erg aardig en kende mij nog toen ik bezig aan het te persen was en hoe zag ik…Ik was echt mollig tijdens zwangerschap.

Daarna keek hij naar my bekken en braad de velletjes na geknipt. Echt best onprettig! Daarna kreeg zalf om af te koelen. Volgens de dokter duurt 3 maanden tot echt goed genezen. Over 3 weken mag ik weer terug om te controleren (op 25 may 2010)

Vandaag voel me niet lekker (grieperig). Misschien door de wind van gisteren. Myn lieve man heeft my gemasserd met minyak kajoe putih. Nu gaat het wel

Share
Previous Post Next Post

You may also like