Follow:

Bij Verloskundige 02.03.10

Vandaag had ik weer een afspraak bij de vk. Ik had myn lieve moeder meegenomen want myn lieve man kon niet ff tijd op zijn werk en het was leuk leek met myn schoonmoeder en dit is niet voor de eerste keer voor ons samen dingen doen zoals naar Gynaecoloog, ziekenhuis, winkelen enzo.

Zoals altijd hier onder is de staat van vandaag
– Bloeddruk 110/60
– 61 kilo (1kg aangekomen)
– Onze wonder mooi ingedaal (kontje boven, hoofdje onder)
– Hartje klopte supergoed

Dus eigenlijk alles weer perfect en dat toch superblij om te horen!

Dan vertelde ik aan de vk dat ik gisterenavond voordat naar zwangerschapyoga ging, beweegde de baby onderin..beetje schrokken natuurlijk voor mij want dacht dat nu zou eruit komen. Het voelde vreemd nog voor mij en beetje paniek ook…maar ik zat en rustig in-uit ademen. De vk zei…dat vaak zal komen in de komende dagen en let wel nu op de tijd en hoelang duurt (dat hab ik niet opgelet, myn lieve man wel).

Tegen zwangerschapyoga lerares vertelde ik ook wat gebeurde bij mij en de lerares zei “dat is indalingsweeën“. Oeh…spannend zeg!

Na de vk helpte myn schoonmoeder met strijken ..gelukkig niet zo veel (dank je wel Ma!) maar eerst kopje thee drinken en bijkletsen natuurlijk.

Ik voel me nu de baby echt onderin lag als ik sta of lopen/wandelen, soms bang dat onze wonder zomaar gevallen is of toch hoeft niet bang te zijn ….

Voordat naar vk belde ff myn Ibu en vertelde natuurlijk (zoals gewoonlijk) dat ik vandaag naar vk ga en bedankt voor de spulletjes die Jacob meegenomen.

Volgende afspraak bij vk op dinsdag 9 maart, 11:10 (het wordt iedere week bij vk langs)

Share
Previous Post Next Post

You may also like