Follow:

Bioré met houtskool lijn

Biore Houtskool
Bioré heeft twee productlijnen, namelijk “Zuivering-soda” en “Houtskool”. Maar vandaag blog ik over Bioré houtskool lijn voor jullie. Benieuwd wat ik ervan vond van deze houtskool lijn. Lees gauw je mee

FACE CLEANSER MET HOUTSKOOL

Biore HoutskoolBiore Houtskool
Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool – € 8,99 is een soort gel-achtige met een zwarte kleur. Het ziet er anders uit dan alle regulier huidverzorgingsproducten. Maar het ruikt niet vies. De cleanser ruikt juist heerlijk fris. De diepe porie cleanser met houtskool neemt vuil en onzuiverheden op en verwijdert deze uit de huid. Je kunt deze cleanser onder de douche of bij wasbak gebruiken. En je hebt maar een klein beetje nodig en door een handig pompsysteem kan je de gel cleanser gemakkelijk doseren. Het schuimt goed en het maakt mij huid schoon. Na gewassen voel mijn huid schoon en fris. Deze Diepe Porie Cleanser met Houtskool is geschikt voor Normale tot vette huid.

SCRUB MET HOUTSKOOL

Biore HoutskoolBiore Houtskool
Bioré Porieverkleinende Scrub met Houtskool – €10,99 is een soort gel-scrub met zwarte kleur. Met natuurlijke houtskool en microkristalle die neemt vuil en onzuiverheden op en verwijdert deze uit de huid. De scrub belooft je huid gladder te maken en je poriën zichtbaar kleiner. Er zitten kleine scrub deeltjes en olievrij. Het ruikt ook fris net als de cleanser. Heel aparte pompsysteem en in het begin moest ik echt heel veel pompen tot de scrub uiteindelijk uit komt. Na gebruik voel mijn huid heerlijk zacht aan en ik merk dat de poriën kleiner is geworden.

STRIPS MET HOUTSKOOL

Biore Houtskool
Bioré Diep Reinigende Poriëstrips met Houtskool – €6,99 (6 stuks)is natuurlijk strips met houtskool. Deze strips beloven de poriën van je neus te verwijderen. Ik heb dit zeker nodig en ik ben erg tevreden over want deze strips werkt echt goed. Na geen poriën meer op mijn neus. Op de verpakking vind je hoe de strips aanbrengen. Op natte neus laat je de strip 10 minuten zitten. Het zit echt goed vast op de huid. Het verwijderen is makkelijk maar wel een beetje pijn. Maar het werkt echt goed, huid van mij neus voelt gladder aan.

ZELFVERWARM 1 MINUTE MASKER MET HOUTSKOOL

Biore Houtskool
Bioré Zelfverwarmend 1 minute masker met houtskool – €6,99 (4 stuks) is een masker voor maar 1 minute. Dat is lekker snel. Dit thermische masker met natuurlijke houtskool opent de poriën en verwijdert vuil, Wat ik mij opvalt dat deze masker vanzelf warm tijdens op natte huid aanbrengen. Hoewel ik de verpakking al heb gelezen, schrokte ik wel toch een beetje want tijdens aanbrengen op natte huid word de masker vanzelf warm. Het voelt een beetje raar dat warm masker op mij gezicht maar met plezier masseer ik dit masker zacht over mij gezicht. Ook door het masseren wordt het masker warm. Als je extra warmte wil, masseer je de masker met iets meer water in. Het masker wordt niet hard en olievrij. Na 1 minuut kan je goed afspoelen met water. Mijn huid heerlijk zacht aan.

Bioré met houtskool lijn

Biore Houtskool
Bioré met houtskool lijn vind ik erg fijn. Ik ben er tevreden over. Mijn huid voelt lekker zacht en gladde huid aan. Bioré met houtskool lijn is voor normale tot vette huid. Te koop bij de drogisterijen en online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply nicole

  Wat apart dat je houtskool kunt gebruiken voor huidverzorging! Weer wat geleerd!
  nicole´s last blog post ..Dakkappellen schilderen: een schildersbedrijf inhuren ja of nee

  13 October 2017 at 09:28
 • Reply Jannike

  Ik kende dit merk nog niet, maar eerlijk gezegd ziet het er niet zo heel aantrekkelijk uit.
  Jannike´s last blog post ..Livorno | Stad aan zee

  12 October 2017 at 00:06
 • Reply Sandy

  Ik ken dit helemaal nog niet, ben wel benieuwd naar de strips en het masker van dit spul. Mooie review!

  11 October 2017 at 22:02
 • Reply J.

  het droogt de huid uit en heeft niet de scrubbies erin zoals die van garnier en de
  charcoal strips werken niet..

  11 October 2017 at 10:43
 • Reply Laura

  Zien er fijne producten uit, maar beter voorkomen dan genezen dus daarom kies ik liever een dagcrème van goede kwaliteit en gebruik ik de laatste tijd veel minder foundation etc.
  Laura´s last blog post ..7 hippe kortingproducten die jij moet hebben!

  10 October 2017 at 21:05
 • Reply Daphne

  Ziet er goed uit!

  10 October 2017 at 17:50
 • Reply Dyonne Bakker

  De strip heb ik weleens geprobeerd, maar bij mij werkte hij totaal niet. Het zat niet goed vast en daardoor kwam er ook niks los. Helaas 🙁
  Dyonne Bakker´s last blog post ..Mijn favoriete herfst- én winterjas

  10 October 2017 at 16:17
 • Reply Kristof

  Haha, toen ik de foto zag dacht ik eerst dat het voor het haar te kleuren was. Voor gezichtscreme enz. ga ik passen, kan niet goed tegen producten dus enkel een special gelletje voor mij.
  Kristof´s last blog post ..Spruiten met rookworst – speciaal voor kinderen

  10 October 2017 at 15:02
 • Reply Danella

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar die scrub. Gebruik zelf altijd graag de reiniger met houtskool van de Lush, dus ik denk ik dat ik deze ook wel fijn vind. Zag laatst ook ergens een tandpasta met houtskool, die hoef ik dan weer niet haha.
  Danella´s last blog post ..Mijn 5 favoriete Instagramaccounts

  10 October 2017 at 14:48
 • Reply Susan

  Moet eerlijk zeggen dat het mij niet echt lokt tot aanschaffen. Komt denk ik ook door de substanties, kleuren… ben meer van de iets luxere verzorgingsproducten vrees ik. Wel een goede, eerlijke review!

  10 October 2017 at 14:06
 • Reply Marjolein Goedhardt

  Kweenie of mij dit zal gaan behagen. Het ziet er wel heel interessant uit, maar kies toch liever voor het wat meer mainstream Wel geinig als cadeautje

  10 October 2017 at 13:39
 • Reply Sylvia

  Nog nooit iets van gehoord. Ga ik mij even in verdiepen

  10 October 2017 at 13:11
 • Reply Debbie

  ik zie mezelf al zitten 😉

  10 October 2017 at 12:21
 • Reply Joni

  Oh dat masker klinkt wel interessant! Ik heb nog nooit stilgestaan bij verzorgingsproducten met houtskool 🙂
  Joni´s last blog post ..U zal niet zomaar (ver)oordelen.

  10 October 2017 at 12:10
 • Reply Judith

  Ik vind houtskool zo fijn werken, helemaal bij de onrsutige huid van mijn dochter

  10 October 2017 at 11:38
 • Reply Madelon - Meer met mama

  Grappig, het is wel echt een hype aan het worden houtskool producten. Ik heb eigenlijk nog niet iets gebruikt met houtskool. Maar ben wel erg nieuwsgierig. Fijn dat deze lijn je goed bevalt. Misschien moet ik deze maar eens proberen want ik vind dat het goed klinkt.
  Madelon – Meer met mama´s last blog post ..Thuis bevallen? Dit moet je weten!

  10 October 2017 at 09:48
 • Reply Madelon - Meer met mama

  Grappig, het is wel echt een hype aan het worden houtskool producten. Ik heb eigenlijk nog niet iets gebruikt met houtskool. Maar ben wel erg nieuwsgierig. Fijn dat deze lijn je goed bevalt. Misschien moet ik deze maar eens proberen

  10 October 2017 at 09:47
 • Reply Danielle

  De producten klinken goed. Ik ben wel geneigd om ze de volgende keer te shoppen als ik bij de drogisterij ben.
  Danielle´s last blog post ..Review: Miss Sporty Pump Up Booster Mascara

  10 October 2017 at 09:40
 • Reply Kool Family

  Houtskool strips vind ik maar niets, maar de scrub zou ik wel eens willen proberen…
  Kool Family´s last blog post ..Een onverwachtse Plopsaland-verrassing…

  10 October 2017 at 09:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge