Follow:

Blijheid winactie 2

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

vorige jaar wilde ik blijheid winactie doen maar door allerlei dingen kwam niet uit maar….
Vandaag doe ik het :D. De laatste tijd ben heel erg blij met alles zoals : My 1ste zwangerschap, onze trouwdag, my site, myn familie en lieve schoonfamilie en jullie myn lieve bezoekers. Myn blijheid wil ik met jullie delen met name Winactie blijheid en aller eeste van dit jaar. Wat kan je winnen..zie hieronder…

– Benefit Powder pop : 2 blushes (Dallas en Dandelion), 1 Bronzer Hoola en 1 kleine kwastje, (swatches)
– Esprit Oorbellen

Wat moet je doen om een kans te maken op het winnen van deze blijheid winactie?
Just een reactie achterlaten in deze post met een geldig emailadres. Ik kies op morgenavond 2feb`10 met behulp van Random.org een winnaar uit. Ik denk dat het op die manier het eerlijkst is.

S6

Share
Previous Post Next Post

You may also like