Follow:

Bloemetjes smartphone hoesje en winactie shoptegoed

 photo 2016telefoonhoesjestoreNL1a_zpslarmtsie.jpg
Smartphone hoesje heb ik maar eentje en het is tijd om mijn oude smarthoesje te vervangen. Aan de binnenkant van smartphonehoesjes is al stuk. Vandaag show ik mijn nieuw en vrolijke smartphone hoesje voor mijn Huaweei Ascend P 7.

 photo 2016telefoonhoesjestoreNL1aaa_zpsofdeotsw.jpg
Mijn nieuw smartphonehoesjes is vol met bloemen, het ziet er toch vrolijk uit. Deze boektype hoes is gemaakt uit kunstleer. De materiaal aan de binnenkant van dit hoesje is van TPU (flexibel) materiaal en er zijn twee vakjes voor je pasjeshouders of boodschappen spaarkaarten. Zoals andere soort wallet hoesje/boektype hoes die ik heb, heeft dit hoes ook een makkelijk open en dicht met de slimme magneetsluiting. Ik ben dol op wallet smartphone omdat ik handig vind en goed mijn smartphone beschermen, ook een paar pasjes erin erin. Ik mis alleen mijn slingrip.

 photo 2016telefoonhoesjestoreNL1aa_zpsqft6epj7.jpg
Je kunt je smartphone gewoon laten zetten want dit hoesje heeft een standfunctie. Handig! Dit hoesje kost €13,95 maar je kunt meer leuk, vrolijke hoesjes of andere accessoires zoals bluetooth speaker voor je iPhone of smartphone o.a. Samsung Galaxy S6 hoesje op webshop telefoonhoesjestore.nl

WINACTIE – GESLOTEN

In samenwerking met telefoonhoesjestore.nl mag ik een shoptegoed t.w.v. €25 weggeven aan een van mij bezoekers.

Wat moet je doen
– Laat hieronder een reactie achter
– Volg dhini.nl bloglovin en save dit bericht.

Ik zou het leuk en lief vinden als je dhini.nl bloglovin volgt, op Facebook dhini.nl liken en abonneer je op het YouTube kanaal van dhini.nl. (niet verplicht)

De winactie loopt tot 7 april 2016. De winnaar ontvangt een persoonlijk e-mail. Deelnemers alleen binnen Nederland. Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Zoë

  Ik doe graag nog mee! (Hopelijk op tijd)
  ik heb alle stappen gedaan
  bloglovin; zoelouwerse

  liefs, Zoë

  07 April 2016 at 16:45
 • Reply Sabrina

  Wat leuk dat je dat mag weggeven! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin! Mijn hoesje past niet meer heel goed dus het zou goed van pas komen!

  06 April 2016 at 00:10
 • Reply Viv

  Heel graag! Ik kan elk moment een nieuwe Samsung krijgen van het werk maar daar moet natuurlijk wel een mooi en fancy hoesje om heen. Ik heb even op de website gekeken en al genoeg leuks gespot! Het shoptegoed zou heel goed van pas komen! Duimpjes draaien, nuttige prijs!

  05 April 2016 at 22:25
 • Reply Nadia

  Mooie hoesjes! Ik heb een nieuwe carkit houder nodig en misschien nog een hoesje met bloemetjes. ? Ik volg je al lang op Bloglovin (actie gesaved) en op Facebook (actie geliked).

  05 April 2016 at 20:14
 • Reply Fleur

  Ik zoek nog een vrolijk hoesje voor mijn iPad of misschien een powerbank omdat ik altijd met een lege batterij sta
  Fleur´s last blog post ..Winactie | De leukste Blog-winacties wk 14

  05 April 2016 at 15:28
 • Reply Bodil

  Wat een fijne hoesjes, ook zo veel keus op hun site. Mijn hoesje is aan vervanging toe wegens een magneetsluiting waarvan het magneetje ontsnappingspogingen doet… Ik zou dus heel graag een upgrade willen! 😀

  04 April 2016 at 16:25
 • Reply Rachel Kromdijk

  Toffe hoes ik heb er alleen al erg veel haha

  02 April 2016 at 14:27
 • Reply Mahwish

  Superleuk hoesje! Ik heb inmiddels wel een nieuw hoesje nodig dus ik doe mee. Fingers crossed.

  02 April 2016 at 07:51
 • Reply Anita te Gussinklo

  Altij leuk zo’n nieuw hoesje.
  Ik doe graag mee en volg/like je op Bloglovin,facebook & You Tube.

  31 March 2016 at 22:42
 • Reply Alyssa

  Superleuk! Zo lekker vrolijk 🙂
  Alyssa´s last blog post ..Even niet hardlopen

  31 March 2016 at 22:22
 • Reply Michaela

  Woow, wat een fantastisch hoesje! Echt heel mooi, super vrolijk 🙂

  31 March 2016 at 20:33
 • Reply Ilsiee

  Wat een vrolijke hoesjes! 😀 Leuk zeg, ik doe graag mee voor een leuk zomers/vrolijk hoesje voor mijn s4 mini…
  Leuk leuk! Groetje van ilsiee

  31 March 2016 at 19:46
 • Reply Deb

  Mooie hoes! Mijn mobiel is ook wel aan een nieuw hoesje toe dus ik doe mee aan je winactie! Ik volgde je al via Bloglovin’ en zal je winactie vanavond even een like geven.
  Deb´s last blog post ..TreasureZ from the heart sieraden

  31 March 2016 at 13:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge