Follow:

Boek : De minnaar

Jet Van Vuuren
Geschreven door Mariska. Het is tijd voor een boek. Vandaag is het boek met de titel “De minnaar”.

Jet Van Vuuren
Samenvatting :
Als het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning in Amsterdam wordt gevonden, wijst niets op een onnatuurlijke dood. Er wordt verondersteld dat Charlie na een duizeling van de trap is gevallen.

Haar kleindochter Dottie denkt daar anders over. Zij kan zich niet voorstellen dat haar levenslustige oma zomaar onwel is geworden en vermoedt dat er sprake is van een misdrijf. Daarin blijkt Dottie deenige. Totdat ze op de uitvaart een paar geheimzinnige mensen uit het verleden van haar oma ontmoet van wie ze het bestaan niet kende.

De minnaar
Ik had nog nooit een boek van Jet van Vuuren gelezen en wat heb ik daar nu spijt van.

Het lezen van De minnaar heeft me vanaf bladzijde 1 gegrepen. Het verhaal is mooi geschreven in de tegenwoordige tijd en de verleden tijd en de spanning wordt dermate goed opgebouwd dat je eigenlijk niets liever wilt dan verder lezen.

Tot het einde toe was het complot niet te voorspellen en toen eenmaal duidelijk was hoe het verhaal in elkaar zat, kon ik het pas loslaten. Jet van Vuuren heeft een prettige schrijfstijl en weet de lezer aan zich te binden.

De minnaar is zeker aan te raden voorals je op vakantie gaat.Een uitstekend boek om bij het zwembad of op het strand te lezen.

De minnaar | Thrillers & Spanning | Paperback | Karakter Uitgevers | ISBN 978 90 4521 586 0 | 304 pagina’s | € 15,00

Mariska

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like