Follow:

Boek : Nachtlichtjes

 photo 2017Nachtlichtjes1a_zpsumqyzfrn.jpg
Laatst ontvang ik een boek. Een heel mooi met mooie illustraties zoals je al zien op de cover boek. Dit boek is een boek met verhaaltjes om de kinderen voor te lezen voor het slapengaan. Maar het zijn niet zomaar verhaaltjes in dit boek. Benieuwd naar? Lees je gauw mee

“De bijzondere voorleesverhalen in dit Nachtlichtjes laten kinderen op een speelse en meditatieve manier kennismaken met zichzelf en hun grenzeloze fantasie. Je kind beleeft meeslepende en prikkelende avonturen. Voorlezen uit Nachtlichtjes werkt ontspannend en versterkt de band tussen jou en je kind. Dit boek geeft praktisch en inspirerend advies over meditatie en visualisatie. Deze waardevolle “levenslessen” voor je kind worden ingeleid door professor David Fontana.”

 photo 2017Nachtlichtjes1aaa_zpswlahvmy6.jpg
De cover van het boek ziet er al mooi uit. Wanneer je het boek open, lees je de inhoud : Handleiding voor ouders, Twintig meditatieve verhalen en een opstapje naar echt mediteren. Op pagina handleiding voor ouders lees je beschrijving hoe je eenvoudig ontspanningsoefeningen samen met je kind kunt doen. Ook op een pagina staat een aantal ademhalingens- en visualisatieoefeningen die je kind op weg kunnen helpen naar echte meditatie. In dit boek zijn er twintig verhalen met mooie geïllustreerde visualisaties die je kind leren om in zichzelf en zijn eigen mogelijkheden te geloven. Dit boek leer je je kind om te mediteren en met de juiste aanpak helpt de meditatie je kind bijvoorbeeld moed, meer zelfvertrouwen, minder angstig te zijn en een levendiger fantasie. Ook leren ze om rustig over iets na te denken en dat helpt ze om op te groeien tot evenwichtige. Aan het eind van elk verhaaltje staat er beschrijving met veel wijze raad en tips.

 photo 2017Nachtlichtjes1aa_zpswgg8pfvl.jpg
Voordat mijn zoon gaat slapen, lees ik elke avond een verhaaltje voor. Mijn zoon vindt het erg leuk boek. Wat een prettig voorlees boek met mooie illustratie en het verhaaltjes zijn lekker rustig. Nachtlichtje voorlees boek geeft je kind rust en zelfvertrouwen en hun fantasie stimuleren. Dit boek is voor jongens en meisjes tussen vier tot acht jaar. Zeker aanrader om elke dag een mooi verhaaltje voor je kinderen te lezen voor het slapengaan. Dit boek is ook leuk als cadeautje.

Nachtlichtjes / Uitgeverij : Spectrum / ISBN 9789049106164 / €17,50
Cadeau / Kids / Spiritualiteit

Liefs,
Dhini

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like