Follow:

Boekje van karton – een stevig fotoalbum

Boekje van karton? wat is dat? Dat is een fotoalbum maar dan anders want deze fotoalbum is van stevig fotoboekje van karton en je kunt zelf je eigen ontwerp maken! Ik mocht van boekjevankarton.nl de fotoalbum maken en ik maak deze keer fotoalbum outfit`s foto`s van DJ. Sommige outfits foto`s wel al te zien hier in mij blog als je ze terug wilt kijken dan klik dze tag “Outfit – Fashion”.

En omdat deze pakket voor DJ is, mocht hem openen en zoals gewoonlijk deed DJ graag. Eindelijk heb ik ook pakketje ontvangen he mama.
DJ

BoekjevanKarton.NL
Het pakketje kwam met stevige karton en de fotoalbum zit in leuks inpakzakje. Leuk printje! Dan tijd voor DJ in actie

BoekjevanKarton.NL
Kijk hoe vrolijk zijn gezicht. Zo leuk om te zien. Hei…fotoalbum van mij zei hij dan.

BoekjevanKarton.NL
Van elke bladzijde is dik/stevig. Ik heb deze fotoalbum gemaakt in
– Groot boekje
– 16x16cm groot met 1,2 mm dikke pagina`s van karton
– inclusief 14 pagina`s maar ik heb 1 pagina toegevoegd dan kost + €2 per twee pagina`s extra
– verzendkosten €2

Als je klikt op je gekozen boekje van karton dan vul je j naam in als je nog geen account hebt en de naam van het boekje. En alsje account al heb dan kan gewoon inloggen. Daarna kan je gelijk aan de slag. De pagina indelen is genoeg keuzen. De achtergrond e stickers toevoegen om extra leuks te maken of wil je andere boek kiezen kan ook nog veranderen. Handig! Teksten toevoegen, de foto draaien of naar voor en achter. En voordat bestelling plaatsen kan je je fotoalbum even in preview nog bekijken want er is misschien nog leeg pagina. Alleen wat ik minder fijn is dat de foto`s die ik ga geupload maar toch wil ik de foto(s) niet gebruiken, kan ik helaas niet de foto`s verwijderen en weghalen zodat ik de foto`s niet te veel staan daar. Maar is het de bedoeling om later weer te kunnen gebruiken als je je op boekje van karton fotoalbum gaat maken.

 photo 2015BoekjevanKartonNL1aaaaaaaaaa_zpszx3uxbki.jpg

BoekjevanKarton.NL
Wat ik superleuk vind dat de zijkant van het boekje kan de titel/naam van de boekje staat. Leuk toch!

Hieronder heb ik een paar stickers toegevoegd. Niet op alle outfit foto`s.
BoekjevanKarton.NLBoekjevanKarton.NLBoekjevanKarton.NL

DJ en ik zijn super blij met fotoalbum van boekje van karton. Deze fotoalbum in maat 16x16cm groot met 1,2 mm (14pagina) kost €18,95 (+ €2,95 verzendkosten) en ik heb vier pagina extra toegevoegd dus totaal bij elkaar €26,95

 photo tn_zpsbg8k2nrq.jpg
Er is nog in kleine formaat 11x11mm met 1,2mm of 2mm dikke pagina`s. Zoek je leuks cadeautje voor geboorte, kraam cadeau, verjaardagscadeau of zomaar cadeau. Leuk als cadeautje voor je family, vriendinnen of voor jezelf of cadeaubon geven. Stevige fotoalbum van www.boekjevankarton.nl is vanaf € 14,95 (+ € 2,95 verzendkosten) en binnen 4 werkdagen bij je thuisbezorgd en het past in de brievenbus.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like