Follow:

Boots Botanics Organic Facial Oil

Boots Botanic Facial Oil
Vandaag voor de vierde keer ga ik een product van het merk Boots bloggen. Eerder heb ik een body butter die bevalt het goed, een claymask die is ook goed en een oogcream die is redelijk fijne product. Vandaag ga ik een gezichtsolie hieronder bloggen. Zijn jullie benieuwd naar? Lees je maar mee

Boots Botanics Organic Facial Oil

Boots Botanic Facial Oil
Ingrediënten : Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Argania spinosa kernel oil*, Rosa canina fruit oil*, Limonene**, Citronellol**, Pelargonium graveolens leaf oil*, Geraniol**, Citrus aurantium sinensis peel extract*, Linalool**, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil*, Citral**, Citrus limon (lemon) peel oil*. * Certified Organic

Botanics Organic Facial Oil zit in een transparant matte fles. Dankzij pipetje doseer de olie is gemakkelijk. I love it dit systeem. De olie is 100% organic en bevat rozenbottel zaden. Deze zaden worden geëxtraheerd en vervolgens gemalen om Omega 3 en 6 te verkrijgen, dit zijn essentiële vetzuren die de huid voeden voor een stralende, gladde huid.

– Verzorgende gezichtsolie
– 100% Organic
– Met rozenbottel met omega 3 en 6 om de huid te voeden
– Voor alle huidtypen.
– Vrij van parabenen.

Een twee druppels smeer ik over mijn gezicht in ochtend en avond voordat dagcrème of nachtcrème. De textuur is niet dun, ook niet dik daardoor breng de olie gemakkelijk, trekt snel in de huid en voelt niet vet aan. Mijn huid wordt lekker soepel en zacht.

Boots Botanic Facial Oil
Botanics Organic Facial Oil is een fijne product, geeft mijn huid heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Ik gebruik hem dagelijks ’s ochtends en ’s avonds aan na het reinigen. Ik ben dol op gezichtsolie en dit wordt een van mijn favoriet. Botanics Organic Facial Oil kost € 13,45 € 7,50 (25ml.), is te koop op boots webshop

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Boots : Botanics Mediterranean Eden Luxuriously Rich Body Butter

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Ellen

  Fijn zulke mooie organic producten voor een fijne prijs. Ben altijd wel voorzichtig met olie in de buurt van mijn ogen, maar deze klinkt als een fijne snel intrekkende variant.

  08 September 2018 at 17:24
 • Reply Sherry

  Ik heb nog nooit een gezichtsolie gebruikt. Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden.

  06 September 2018 at 21:57
 • Reply Jouvence

  Ik gebruik eigenlijk nooit gezichtsolie, dit klinkt wel als een erg fijne om te gebruiken.

  05 September 2018 at 22:58
 • Reply Shirley

  Ik dacht dat Boots in Nederland er niet meer was. Bedankt voor de tip 🙂

  05 September 2018 at 11:54
 • Reply íngrid

  een olie die snel intrekt en niet vet aanvoelt lijkt me super ideaal. klinkt goed

  05 September 2018 at 09:09
 • Reply nicole orriens

  Dat klinkt goed, en de prijs vind ik ook wel goed te doen.

  05 September 2018 at 07:05
 • Reply Balou

  Oeh ik lees dat de olie niet vet aanvoelt en snel intrekt, klinkt ideaal!

  04 September 2018 at 22:25
 • Reply Stefaan De Winter

  Ik gebruik ook vaak olie en ik merk echt dat men gelaat een boost krijgt hiervan! Ik ga ook jouw product is opzoeken en testen 🙂

  04 September 2018 at 22:25
 • Reply bychristiana

  Wat een mooie samenstelling, en dan voor die prijs! Lijkt me inderdaad heerlijk voor een echt droge huid. Zelf vind ik olie om te reinigen altijd erg fijn.
  bychristiana´s last blog post ..Review Sans soucis Moisture deep moist depot

  04 September 2018 at 08:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge