Follow:

Boots : Botanics Shine Away Clay Mask

Boots Clay Mask
Een gezichtsmasker die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Benieuwd naar mijn mening over deze Botanics Shine Away Clay Mask? Lees je dan gauw mee

Boots Clay Mask
De Botanics Shine Away Clay mask verwijdert onzuiverheden en overtollig talg zodat de huid er weer stralend en glad uitziet.

Boots Botanics Clay Mask zit in een transparant tube met oranje- en crèmetinten label eromheen. Het ziet er goed uit. Dit masker bevat wilgenschors om de huid te matteren en te reinigen en vrij van parabenen. Wanneer je de dop opendraait, zit er nog een beschermen aluminium lipje op de opening.

Boots Clay Mask
De masker moet wel eerst even schudden want hij is namelijk echt heel waterig maar het smeer wel gemakkelijk. Ik breng dit masker met mijn vingers aan over mijn schone gezicht, laat 10 minuten drogen. Maar hier en daar droog nog geen 10 minuten. Het droogt dus best wel vrij snel. Misschien omdat ik niet zo dik/veel aangebracht worden. Het masker ruikt aangenaam. Na 10 minuten allemaal droog, spoel ik daarna met lauw warm water en tegelijkertijd masseer ik zacht rond over mijn gezicht. Ik merk mijn huid gereinigd en gematteerd. Daarna breng ik zoals gewoonlijk de nachtcrème/dagcrème aan.

Boots Clay Mask
Boots Botanics Clay Mask is fijne kleimasker die je huid reinigen en te matteren. 1x per week kan je dit masker gebruiken. Dit masker is geschikt voor oil/gecombineerd huid. Kost € 11,95. Te bestellen op boots.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like