Follow:

Boots : Botanics Shine Away Clay Mask

Boots Clay Mask
Een gezichtsmasker die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Benieuwd naar mijn mening over deze Botanics Shine Away Clay Mask? Lees je dan gauw mee

Boots Clay Mask
De Botanics Shine Away Clay mask verwijdert onzuiverheden en overtollig talg zodat de huid er weer stralend en glad uitziet.

Boots Botanics Clay Mask zit in een transparant tube met oranje- en crèmetinten label eromheen. Het ziet er goed uit. Dit masker bevat wilgenschors om de huid te matteren en te reinigen en vrij van parabenen. Wanneer je de dop opendraait, zit er nog een beschermen aluminium lipje op de opening.

Boots Clay Mask
De masker moet wel eerst even schudden want hij is namelijk echt heel waterig maar het smeer wel gemakkelijk. Ik breng dit masker met mijn vingers aan over mijn schone gezicht, laat 10 minuten drogen. Maar hier en daar droog nog geen 10 minuten. Het droogt dus best wel vrij snel. Misschien omdat ik niet zo dik/veel aangebracht worden. Het masker ruikt aangenaam. Na 10 minuten allemaal droog, spoel ik daarna met lauw warm water en tegelijkertijd masseer ik zacht rond over mijn gezicht. Ik merk mijn huid gereinigd en gematteerd. Daarna breng ik zoals gewoonlijk de nachtcrème/dagcrème aan.

Boots Clay Mask
Boots Botanics Clay Mask is fijne kleimasker die je huid reinigen en te matteren. 1x per week kan je dit masker gebruiken. Dit masker is geschikt voor oil/gecombineerd huid. Kost € 11,95. Te bestellen op boots.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Danielle

  Klinkt heerlijk. Ik heb nog nooit een claymask geprobeerd, maar als ik het ergens zie denk ik altijd dat ik het eens moet proberen 🙂

  26 August 2018 at 14:20
 • Reply Luc van de Wiel

  Interessant artikel!

  25 August 2018 at 11:52
 • Reply Yousra Yasmine

  Dit ziet er fijn uit zeg! Ik ben net opzoek naar een nieuw gezichtsmasker dus dit artikel komt als geroepen haha.
  Liefs,
  Yousra Yasmine

  25 August 2018 at 11:48
 • Reply dresses and daisies

  Klinkt echt heerlijk. Zelf doe ik veel te weinig een masker op en als ik het eens doe denk ik: “moet ik vaker doen!”. Fijne review
  dresses and daisies´s last blog post ..Brandfield.be | Pandora moments

  25 August 2018 at 10:46
 • Reply Janet | thatonetime

  Dit ziet er goed uit. Fijn dat je huid gereinigd voelt.
  Janet | thatonetime´s last blog post ..Traveldiary: Sri Lanka #1 Fietsen, vis en tempels

  25 August 2018 at 09:39
 • Reply íngrid

  ik ken boots van naam maar nog nooit wat van gekocht. misschien tch maar eens doen. klinkt fijn

  25 August 2018 at 08:59
 • Reply nicole orriens

  Ik had niet verwacht dat het zo dun zou zijn. Bij klei verwacht ik een dik masker.

  25 August 2018 at 06:49
 • Reply Danielle

  klinkt als een goed en fijn masker. De prijs is ook goed te doen!

  24 August 2018 at 17:39
 • Reply Mira

  Van mij mogen er nog heel veel Boots bijkomen, zo´n fijne winkel!

  24 August 2018 at 14:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge