Follow:

BORN PRETTY Stamping Plates Nail Art Christmas L001

Born-PSL001a Vandaag de laatste image plate die ik aan jullie laten zien. Andere image plates kan je hier, hier, en hier terug te zien. Ook deze image plate in Kerst stemming heb ik gekozen. Kijk je verder mee

Born-PSL001aa Met opzet heb ik nog een image plate Christmast serie gekozen. Want is het soms lastig om leuke Christmast plaatje zelf te tekenen met nail art kwast. Met image plate is stuk makkelijker maar wel best veel werk. Stamping Plates Nail Art Christmas L001 heeft verschillende patroontje. Superleuk om je nagels op speciaal gelegenheid te versieren bijvoorbeeld tijdens kerstdagen. Natuurlijk mag je combineren met je eigen creatie. Born-PSL001aaa Superleuk Christmast patroontjes. Zeker omdat ik deze patroontjes nog niet in mij image plate stash heb. Met deze image plate kan je je nagels mooi vrolijke maken. Stamping Plates Nail Art Christmas L001 kost nu USD $2.99, te bestellen op website Born Pretty Store

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Stefaan De Winter

  wat leuk die patronen! ideaal voor de feesten!

  16 October 2019 at 21:14
 • Reply Caroline

  Deze X-mas plaatjes zien er heel tof uit. Zo ben je al helemaal in de kerstsfeer.

  16 October 2019 at 07:06
 • Reply Bouchra

  Leuk voor mijn dochtertje!!

  15 October 2019 at 10:34
 • Reply Marieke

  Ik heb nooit nagellak ofzo, maar dit ziet er wel grappig uit!
  Marieke´s last blog post ..Uit eten met kinderen: Wiro Wok – All you can eat te Eindhoven

  15 October 2019 at 09:08
 • Reply Anja

  Wat een leuke nagels kun je daarmee maken! Dat lijkt me echt heel leuk voor de Kerst

  14 October 2019 at 22:36
 • Reply Wanda

  Wat een leuk en origineel idee! Het is niet echt iets voor mij, want ik heb nooit lange nagels en zou het voor mijn werk ook maar lastig vinden, maar ik vind het wel leuk om te zien.

  14 October 2019 at 20:28
 • Reply Alexandra

  Voor de nagel fans. Voor mij met korte nagels voor bas en piano geen optie. Leuk hoor.

  14 October 2019 at 16:52
 • Reply Henk

  Ze zien me op mijn werk aankomen?, maar leuke mogelijkheden voor wie iets met nagels doet!

  14 October 2019 at 14:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge