Follow:

Born Pretty Store – Adorable Camera Shape Ballpoint Pen

 photo 2015BPSPen1aa_zpsfqd69apl.jpg
Een tijdje heb ik vier producten van Born Pretty Store binnengkregen waarvan heb ik een al gereviewd – artikel. Vandaag vertel ik deze cute pen sleutelhanger.

 photo 2015BPSPen1aaa_zpswgq64cnu.jpg
Pen sleutelhanger vind ik handig maar de mijne die ik van Rinah heb gekregen is helaas een paar weken terug kapot. Dus ik heb nieuw nodig. Zoeken zoeken kon het niet vinden. Toen zag ik deze op Born Pretty Store en ik vind het super cute in camera design. De pen heeft twee delen : een deksel en een pen zelf. De grijze kant kan je openen en de wit is een pen.

 photo 2015BPSPen1aaaa_zpstkgoozwk.jpg
Het is niet cute?! alleen moet ik wel aanwennen als ik hem gebruiken om wat te schrijven want de pen heeft best breed dan normale pen die ik vaak gebruik. De pen is lekker licht. Wat minder is dat de deksel niet goed vast als ik hem bij elkaar dichtdoen en als ik hem in mijn sleutelbos laat hangen, ben bang dat de deksel kwijt raakt.

Specificatiën :
– Material ? Plastic
– Size: Length ? 7.5cm?Width?4cm

Deze cute pen zijn er in vier kleuren beschikbaar, prijs $2.34 per stuk. Te bestellen op Borsprettystore

Tip: Use code DH10K31 10% off

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like