Follow:

Borotalco original deodorant spray & Roll-on

2020-Borotalco7a Een must have van beauty producten voor mij is toch een deodorant. Borotalco deodorant zat in een Fitbox 2020, unboxen vind je hier. Er zijn in twee soorten Spray en Roll-on. Dit merk kende ik niet dus ik ben heel erg benieuwd naar. Vandaag blog ik over deze deodorant. Lees je mee

OVER BOROTALCO
Borotalco deodorant biedt effectieve, langdurige bescherming tegen transpiratie. Het krachtige microtalkpoeder, dat transpiratie absorbeert, reguleert de transpiratie en houdt je huid langer droog. Daarnaast biedt de microtalk een verfrissende en verzachtende werking op de huid. Borotalco bevat 0% alcohol en is geschikt voor de gevoelige huid.
Borotalco dé nr. 1 deodorant in Italië! 2020-Borotalco7ab Borotalco original deodorant Roll-on zit in een glas verpakking. Ik gebruik altijd deodorant Roll-On en ik wissel het merk van deodorant niet zo snel want ik ben bang dat niet helpt. Maar ik wil toch graag altijd kans geven als niet helpt tegen nare geurtjes dan kan ik altijd terug naar oude vertrouwde deodorant. Toen ik deze deodorant gebruik, wat ik opviel is dat deze deodorant lekker geurtje heeft. Het ruikt poederig geurtje, love it. En wat fijn is dat ik heb de hele dag geen last van nare geurtjes en geen zweette oksels, laat geen vlekken of strepen achter. Yes! Ik heb andere fijne deodorant gevonden. 2020-Borotalco7ac Deodorant spray ben ik eerlijk niet zo fan. Ik gebruik liever deodorant roll-on maar toch ben ik erg nieuwsgierig naar dit merk. De geur is hetzelfde, het ruikt lekker naar poederig geurtje. Het spray is niet zo soepel. Je moet echt hard drukken, met rechte hand is makkelijk maar de linkerhand is het moeilijk om de spraysysteem te drukken. Het werkt de deodorant wel goed, geen nare geurtje meer. 2020-Borotalco7a Beide systeem werken goed bij mij. Ik verwacht het niet van de deodorant spray, alleen moet echt hard drukken tijdens sprayen (met rechterhand is makkelijker dan de linkerhand). Ik ben dik tevreden met dit merk. De Roll-On is toch nog steeds mijn favoriete systeem. Borotalco zijn verkrijgbaar in de varianten: Original, Invisible, Intensive, Pure en Active. Voor iedere levensstijl, voor hem en voor haar. Te koop bij de drogisterijen en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like