Follow:

Brrr Tijd voor Winterjas

2019-Rodewinterjas9aaaaa Brrr De temperaturen dalen. Het weer wordt kouder. Dan betekent tijd voor trui, sweater aan en zeker voor winterjas. De winterjas is het zeker voor wintertijd. In vorige blogpost liet ik de nieuwste winterjas die ik al lang wilde hebben, zie je hier. In dit blogpost laat ik jullie zien andere leuke winterjas, kijk je mee

Al een tijdje wilde ik echt een rode winterjas en die heb ik gevonden. Heel erg blij mee. Voor winterjas heb ik aantal eisen onder andere – de materiaal van de jas : het moet genoeg warmte geven voor op koude winterdagen en waterafstotend. De stijl van de jas : middle en lang winterjas, capuchon, zakken hebben waar ik mijn handen in kan verstoppen en of mijn smartphone of sleutels etc. Hieronder zet ik aantal mooie winterjassen in kort en lange stijl voor je op rijtje!
10styleitaly2019 Heb jij je al winterjas al of ben je nog steeds opzoek naar de nieuwe winterjas? Neem anders zeker kijken hier want ze hebben mooi winterjassen voor dames en heren. Veel shopplezier!

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Zineb

  Ik weet eerlijk gezegd niet of het tijd is voor mijn herst, winter of zomer jas. Tis me toch wat met het weer!
  Zineb´s last blog post ..Welcome to Midnight in Bushwick!

  19 October 2019 at 17:04
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Ik heb vorig jaar een goede warme winterjas gevonden waar ik heel erg blij mee was.

  18 October 2019 at 09:37
 • Reply Mandy

  Ik heb een winterjas van de primark maar eigenlijk draag ik nooit echt winterjassen, ik ben dol op kou!!

  17 October 2019 at 17:58
 • Reply Manon

  Echt nodig met dit weer, brr! Leuke jas hoor.

  14 October 2019 at 22:01
 • Reply Anja

  Ik heb een leuke winterjas, maar die is wit en dat is soms toch wat minder handig in de winter.

  11 October 2019 at 16:21
 • Reply Judith

  Wat een mooie winterjassen! Ik ga gelijk even kijken naar die groene, die spreekt me wel aan. 🙂
  Judith´s last blog post ..Deze boeken las ik in juli, augustus en september 2019

  11 October 2019 at 16:16
 • Reply Tineke

  De eerste twee zie ik mijzelf wel dragen. Ik heb momenteel 3 oude winterjassen die nog wel passen. Ze zijn wel wat versleten, maar ik vind het toch zonde om nu al een nieuwe te kopen.
  Tineke´s last blog post ..Deze prijzen heb ik gewonnen

  11 October 2019 at 16:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge