Follow:

Cactus muurstickers

Cactus muurstickers
Cactus is de laatste tijd populair geworden voor in je huis als decoratie. Heb je geen groene vingers? Don`t worry want Studio Bluebird biedt uitkomst met deze nieuwe muurstickers van verschillende soorten cactussen.


In het pakketje heb ik niet alleen cactus muurstickers ontvangen maar ook super leuk kaarten
Cactus muurstickers
Cute kaart! De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. Niet alleen leuk en geeft gezellig en warm sfeer maar ook makkelijk want het hoeft geen water nodig en bovendien veilig als je per ongeluk je vingers geprikt worden door prikkeldraad van de cactus(sen). Hier hoeft je alleen maar fijne plekje te vinden in je huis. De muurstickers van Studio Bluebird kunnen op alle ondergrond plakken, zorg wel dat de ondergrond glad en vlak is. Jammer dat onze muur textuur is. Het zou gaaf zijn als decoratie in onze huis. Maar ik ga proberen te zoeken welke fijn plek voor deze cactus muurstickers.

De afmeting deze cactus muurstickers : 10,5 cm x 20 cm en 11 cm x 20 cm

De best verkochte muurstickers van Studio Bluebird zijn er nu ook in XL- en XXL-formaat.

Cactus muurstickers

Wil je ook deze superleuk en gezellig cactus muurstikers voor in jou huis, neem dan op Deze Studio Bluebird kijken voor meer superleuk varianten en afmetingen? Deze cactus muurstickers kost €12.95

Voor meer info hoe de stickers plakken, klik dan hier

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like