Follow:

Canon objectlenzen (lawaai en stopt af en toe)

Luxe ellende…echt pech voor me. Eerst mijn tweede speigereflex camera Canon 600D is niet goed – Artikel (omruilen ook niet goed – artikel) en de velletje van de camera eraf – Artikel. En nu de object lenzen werken niet goed. Mijn lieveling lens Canon 50mm/1.8. II (foto`s eerste keer met dit lens) sinds ongeveer 3 june begint te kraken. Ik hoort geluidje als ik ga de camera klikken en de lens wilt niet draaien en dus ik kan niet foto`s maken. Irritant. En de Canon 18-55mm werkt niet af en toe toen wij in Efteling. Deze lens op bepaalde afstand wilt niet werken. Fijn dat ik nog een andere 18-55mm lens heb, dus ik kan nog wat fotos maken. Ik spaar geld dat ik graag voor andere dingen bijv. voor nieuw lenzen ofzo maar helaas pindakaas dat ik voor andere dingen ga kopen. Ik denk dat ik ga voor nieuw camera kopen. Super ellende…why? (altijd)

Untitled
Samsung galaxy fame

Share
Previous Post Next Post

You may also like