Follow:

CAPTION Resort Collectie

 photo 2017Caption1a_zpsiqxlmmsm.jpg
CAPTION lanceert de Resort Collection. Een collectie die draait om zachte pasteltinten geinspireerd door de kleuren van lentebloesem en rozenblaadjes. Pretty Pastels never go out of fashion. Vandaag show ik drie nagellak uit CAPTION “Resort Collectie”. Kijk je mee

 photo 2017Caption1aa_zps7hyynw1y.jpg
Deze nieuwe kleuren CAPTION ‘Resort Collection’ bestaat uit 8 verschillende kleuren van pastelroze tot aquablauw. Prachtig variërend pastel kleuren. Ik heb drie verschillende van 8 pastelkleuren die hieronder de swatches.

 photo 2017Caption1abb_zpshxqzcmcx.jpg
Caption – Ain’t No Thing is een mooie gele pastel kleur. Vrolijke kleur, het dekt goed in twee laagjes.

 photo 2017Caption1acc_zpsuycoqotq.jpg
CAPTION – Me First is een heel zacht landeveltint. Het dekt top in twee laagjes.

 photo 2017Caption1add_zpsjwplsczg.jpg
CAPTION – Happy Disaster is een zachte pastel blauwe tint. Twee laagjes dekt het mooi.

 photo 2017Caption1aaa_zpsok6hwv2p.jpg
Drie verschillende van 8 pastelkleuren CAPTION RESORT Collection zijn een hele mooie pasteltinten. Hier word ik blij van als ik naar mijn nagels kijk. Ik vind dit echt een perfecte pastelkleuren voor de lente. Dankzij de unieke LacQ3- technologie is de lak intens gepigmenteerd en droog binnen no-time. Alle Caption nagellak producten zijn vrij van DBP, toluene en formaldehyde.

Prijzen:
– CAPTION Kleuren & Topeffects €16,95
– CAPTION Base &Topcoat €15,95

De CAPTION RESORT Collection is al verkrijgbaar bij de verkooppunten en online via Caption.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Bianca

  Ook al draag ik nooit nagellak, deze tinten zijn wel heel mooi x
  Bianca´s last blog post ..SKINCARE | ORIGINS MASKIMIZER MASK PRIMER

  20 April 2017 at 12:08
 • Reply Deb

  Wat een mooie pastel tinten! Ik kocht laatst ook een lakje van Caption (eat my dust) die ik vooral wil gebruiken om mee te stempelen. Ik begrijp dat de meeste lakken van Caption hier ook voor geschikt zijn. Had je dat al uitgeprobeerd?

  20 April 2017 at 08:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge