Follow:

Carmex Naturally lipbalm

2020-Carmex-Naturally11a

Hoi..hoi..! Oh this is goed! Het Carmex lippenbalsem assortiment krijg er een gloednieuwe musthave bij: De intens hydraterende Naturally balsems bestaan voor meer dan 93% uit Natuurlijk ingrediënten, al na een keer aanbrengen zichtbaar zachtere lippen (klinisch bewezen!). Klinkt erg goed, ik ben erg benieuwd naar en je ook. Lees dan mee

Het Geheim van de Naturally Lippenbalsem
De Carmex Naturally lippenbalsem is voorzien van een supercombinatie van duurzame verkregen hydraterende fruitzaadoliën, pure cupuacu en murmuru boter en een dosis colloidale havermout. Samen zorgen deze ingrediënten, die bomvol antiocidanten zitten, voor het kalmeren en verzachten van de lippen.
2020-Carmex-Naturally11aa Carmex Naturally lippenbalsem springt in het oog met de kleurrijke, vrolijke verpakking en verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken: Berry, Pear en Watermelon.
2020-Carmex-Naturally11aaa Met deze drie Carmex Naturally smaken, word mijn lippen lekker zacht. De lippenbalsem ruikt lekker naar fruit. Ik heb geen last van meer van droge lippen vooral als je regelmatig op je lippen smeren. Dus ik neem hem in mijn beautytas als ik nodig, kan ik op mijn lippen aanbrengen. Een fijne lippenbalsem. Carmex Naturally lippenbalsem voor €3,59 te koop zijn bij Kruidvat en Etos, in Beldige bij DI Beauty.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like