Follow:

Catch & Shine Make-up kwast 4in1

Kwasten
Nooit genoeg om make-up kwasten te hebben. Vandaag ga ik een Catch & Shine Make-up kwast 4in1 laten zien. Kijk je mee

Kwasten
De kwasten zit in een transparant verpakking. Als je de informatie aan de voorkant niet even lees, dacht je dat deze kwast 3in1 was. Wanneer je de andere kwast opentrek is er nog kwastje, een oogschaduw brush. Aan de achterkant van de verpakking vind je de informatie over dit product.

Kwasten
Deze kwast bestaat uit vier kwasten : een poederkwast gebruik ik ook om foundation aan te brengen en het is oke maar het is inderdaad zoals op de verpakking, een poederkwast. Maar kan het wel als je toevallig de foundation kwast niet de buurt zijn. Ook goed om blush te blenden. Een blusherkwast heeft een schuin vormpje. Het is ook fijn om voor bronzer, hihglighter en foundation aan te brengen. Een lippenseel gebruik ik niet zo vaak lipkwast en voordat deze lippenseel voor lipsctik gebruik ik hem om oogschaduw aan te brengen, het werkt is goed maar zo klein kwast is het lastig om oogschaduw te blenden. De laatste is een oogschaduwkwast met schuin vormpje. Ik dacht dat deze kwast voor wenkbrauwpoeder en of gel/poeder eyeliner te gebruiken. De ene kant is fijn te gebruiken als oogschaduw kwast maar aan de anderenkant is deze kwast is het niet zo handig om oogschaduw te blenden. Het werkt wel ook goed voor wenkbrauw en eyeliner aan te brengen.

Kwasten
Ik vind deze 4in1 kwasten is handig om mee te nemen en lekker zacht. De handvat is ook fijn. Ik gebruik ze niet zoals op de verpakking en het is redelijk goed. Voor mij dus niet 4in1 maar multifutioneel kwastje en de formaat is ook handig om overal mee te nemen. Het is zeker handig 4in1 make-up kwast als je niet zo veel make-up kwasten wilt meenemen. Ik kocht deze make-up kwast in de sale bij de kruidvat.

Heb je ervaring met dit product?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like