Follow:

Cien Waterproof mascara

2017_Cien_Mascara1a
Waterproof mascara wil ik graag dragen vooral nu in de zomer want tja in de zomer speelt graag met water of zwemmen in de tuin. Gewoon met water te maken. Maar voor als uitgaan ofzo. Is Cien waterproof mascara bevalt goed of niet? Lees gauw je mee

2017_Cien_Mascara1aa
Cien Waterproof mascara zit in blauwe huls met daarop tekst “Waterproof Mascara”. Dat is duidelijk dus. De mascara heeft korte borstel maar het is prima in gebruik. In het echt geeft de mascara mooi spreid wimpers effect, volume is niet zo veel maar voor mij korte wimpers is voldoende volume. En wat nog voor mij belangrijk is dat deze mascara en Yes ..yes het is waterproof mascara, geen lopende zwarte onder rondom mijn ogen. Het schoonmaken is makkelijk met make-up remover, je hoeft het niet hard te bunnen. Voor €1,99 kocht ik deze mascara bij Lidl.

Welke budget waterproof mascara raden jullie mij aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like