Follow:

Coconut Care body lotion

Morning…morning! Een product die ik graag gebruiken na gedoucht is een body lotion. Ik kan niet zonder en het zou fijn zijn als de geur ook lekker is. Toen ik bij Action was, zag ik deze staan en ik wil hem uittesten. Zijn jullie ook benieuwd naar want ik ga vandaag voor jullie reviewen.

 photo 2013CoconutCare1a_zps8f891ee7.jpg
 photo 2013CoconutCare1b_zps5c80520c.jpg
 photo 2013CoconutCare1c_zps5d613041.jpg
De verpakking vind ik prima. De dopje kan je klipklap openen, handig! De subtantie van de creme is niet te dik en ook niet te dun. De creme brengt makkelijk aan en het trekt snel in. Het ruikt ook heerlijk naar zomerse sfeer. De coconut geurtje natuurlijk…lekker. De geur is niet strek, alleen blijft het niet zo lang hangen. Jammer want ik vind de geur heerlijk. Mijn huid voelt lekker zacht aan en gehydrateerd.
 photo 2013CoconutCare1aa_zpsd717ebde.jpg

Coconut Care body lotion kocht bij Action. Prij €1,95 (ik ben vergeten) – 200ml in dit geval niet zo duur. Voor de prijs is de body lotion prima om weer te kopen.

Ken/gebruik je al van deze merk?

Share
Previous Post Next Post

You may also like