Follow:

Cupcakes met toping

Bedankt voor jullie feliciteren voor mij verjaardag. :blowkiss2:

In het boekje cupcake las ik basis recept voor topings maar het lukte nog niet. Meestal eten wij cupcake zonder topping, fondant of andere verdieren..gewoon puur cupcake. Maar ik wil toch proberen met toping dus ik probeer andere recept en gisteren kocht ik poedersuiker om een toping te maken en het is wel goed gelukt. Wel is het niet makkelijk poedersuiker te vinden in een zakje. Ik kocht poedersuiker voor pannenkoeken. Dit is dus oefeningen voor mij en mij plan ga ik cupcakes maken voor zaterdag 😉

Wel moeten wij aanwennen cupcakes eten met toping 😉 Het is vrij zoet. Ik vind het leuk om naar echt mooie cupcake te kijken.

Eet je vaak cupcake?
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like